IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KOMŠIĆ PORUKOM DRITANU SVE NASMIJAO: “Komuniciraš sa lažni profilom…”

Iz Kabineta Komšića pozvali su Twitter da blokira lažni profil koji se, kako su istakli, upustio u komunikaciju sa Abazovićem…

SARAJEVO: Regija, Crna Hronika, vijesti, nedelja,10.01.2021…19.56- KOMŠIĆ PORUKOM DRITANU SVE NASMIJAO: “Komuniciraš sa lažni profilom…”

“Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić nema profil na društvenoj mreži Twitter”, poručeno je za N1 iz Kabineta našeg člana Predsjedništva BiH Željka Komšića, nakon što na toj društvenoj mreži oglasio potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović te poručio članu Predsjedništva BiH Željku Komšiću kako Vlada Crne Gore zvaničnu politiku vodi samo preko zvaničnih kanala komunikacije, odgovarajući tako na reakciju Komšića povodom čestitke premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića koji je čestitao neustavni Dan RS koji je obilježen juče.

“Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić nema profil na društvenoj mreži Twitter, Abazović komunicira sa lažnim profilom. Zvaničan odgovor svakako i dalje očekujemo“, poručeno je za N1 iz Komšićevog kabineta.

Čitaj još:   PLJEVLJA: Stradao, prilikom sječe bukovog drveta...

Također, iz Kabineta Komšića pozvali su Twitter da blokira lažni profil koji se, kako su istakli, upustio u komunikaciju sa Abazovićem.

Nešto ranije danas se na Twitteru oglasio Abazović te u svome tweetu se obratio Komšiću i napisao na toj mreži kako “Vlada Crne Gore zvaničnu politiku vodi samo preko zvaničnih kanala komunikacije”.

Poštovani članu Predsjedništva Željko Komšiću, Vlada Crne Gore zvaničnu politiku vodi samo preko zvaničnih kanala komunikacije. Želimo najbolje odnose sa državama regiona“, napisao je Abazović.

“Ruka prijateljstva Vlade Crne Gore pružena je svima, to važi i za Bosnu i Hercegovinu“, dodao je u svome obraćanju na Twitteru.

izvor (SB)

Voditeljica šutnjom poslala snažnu poruku profesoru “glume MIKI” koji je silovao svoje učenice… (foto i video)

Voditeljica Jelena Obućina večerašnju emisiju "Pregled dana" Newsmedia Adria počela je neuobičajeno- šutanjom i time Read more