IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SVE O ŽIVOTU UČESNICE “ZADRUGE 4”: Rialde Karahasanović! (foto i video)

Bosanskohercegovačka pjevačica Rialda Karahasanović se nalazi u reality showu ‘Zadruga’. Ovu mladu, atraktivnu pjevačicu domaća javnost je najviše zapazila kada su svi počeli da je povezuju sa pjevačem Slobom Radanovićem, malo poslije njegovog razvoda…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 10.01.2021…17.56… SVE O ŽIVOTU UČESNICE “ZADRUGE 4”: Rialde Karahasanović! (foto i video)

Rialda Karahasanović je bosanskohercegovačka pjevačica, glumica kao i dizajnerka rođena 1992. godine u Sarajevu.

Odrasla je u muzičkoj porodici, Rialda je počela da pjeva već sa tri godine. Javnosti je, osim što je ćerka Amira Karahasanovića, frontmena benda Sarr-e- Roma, postala poznata 2013. godine, nakon nastupa pete sezoni muzičkog takmičenja „Zvijezda možeš biti ti“ na Hayat televiziji.

Nakon toga snimila je četiri singla koji su veoma brzo dobili i sve pozitivne reakcije publike u Bosni i Hercegovini i regionu.

Rialda često na društvenim mrežama dijeli atraktivne fotografije. Otvoreno kaže da ima i onih kojima se to ne dopada. Pokrenula je i linije kupaćih kostima, kreirala i liniju seksi donjeg veša, za koju je snimila i provokativnu reklamnu kampanju.

Treba ići dalje, Realda se udala veoma mlada, i to nakon šest mjeseci veze za 12 godina starijeg sarajevskog biznismena Aliju Lokvančića.

Rijalda i Alija vjenčali su se 2013. godine, te su se razveli još 2017. godine. Poslije razvoda atraktivna pjevačica poželjela je i da promijeni sredinu i preselila se u Beograd, gdje je nastavila da gradi karijeru.

Ona je rekla da je to jedna od najboljih odluka koje je donijela u životu, te da se ne vraća u Sarajevo.

Spomenula je da je doživjela najveće razočarenje i da se više nije pronašla u rodnom gradu.

Čitaj još:   MLADI REDITELJ DIGAO RUKU NA SEBE: Ostavio DVA OPROŠTAJNA PISMA a oba su namjenjena... (foto i video)

Nakon razvoda mediji su Rialdu povezivali s pjevačem Slobodanom Slobom Radanovićem, koji je bio u braku s Kristinom Kijom Kockar.

Rijalda, je dospjela u žižu javnosti jer su kamere “Paparaco lova” uhvatile je sa Slobom. Sloba i Rialda često su se zajedno pojavljivali na nekim javnim događajima, uvijek su blistali jedno pokraj drugog, iako su oboje tvrdili a da su samo prijatelji.

To “prijateljstvo” ubrzo je puklo što su oni potvrdili za mnoge medije i da su priznali da više nisu u dobrim odnosima!

Ljubavni život joj je bio poprilično turbulentan, bila u vezi sa bh. teniserom Damirom Džumhurom, također povezivali su je i sa ženama što je potvrdila i Anesa Nena Karić, s čijim se prijateljicama Rialda “zabavljala”…

Rialda je sve to demantovaala u nekoliko navrata u Zadruzi. Njen je i bivši suprug Alija Lokvančić nije želio previše da komentariše u medijima učešće svoje bivše supruge i njenim aferama sa ženama jer, kako reče, ne želi da se više pominje u kontekstu sa njom.

Rekla je da je to majica bivšeg dečka za kojeg se ispostavilo da zapravo voli, kako je ona rekla, odnose sa istim spolom

Samo je rekao: “Ne bih više ništa da izjavljujem o njoj. Može ona se tamo u rijalitiju da priča šta hoće, a činjenica je da cijelo Sarajevo zna ko je Rialda.

Meni je drago što je Anesa Nena potvrdila moju priču. Toliko”. Malo prije je ulaska u rijaliti raskinula je vezu sa Nemanjom.

Rialda je u “Zadruzi” iznijela detalje koje su malo poznate javnosti. Tako da je pjevačica u zalagaonicu u Imaginarijumu donijela majicu, a onda iza toga ispričala čitavu istinu o tome.Rekla je da je to majica bivšeg dečka za kojeg se ispostavilo da zapravo voli, kako je ona rekla, odnose sa istim spolom…

Čitaj još:   PLJEVLJA, AKCIJA“COL”: Hapšenja, među uhapšenima i carinici... (foto)

Podsjetimo prije nekoliko dana Kenan Tahirović je izgubio oca. Svi učesnici rijalitija su mu iskazali saučešće, dok je Riialda bila non stop uz njega da ga tješi. Očekuje seskori povratak Kenana Tahirovića u “Zadrugu 4”

Piše: Adna BOJADŽIĆ

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more