IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NAKON SUSRETA SA KENANOM: Rialidina mama otkriva utiske o zetu! (foto i video)

Dok se očekuje da se Kenan Tahirović vrati u “Zadrugu”, zanimanas da li se prije povratka na imanje, Kenan vidio i čuo u Sarajevu sa porodicom Rialde Karahasanović…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 10.01.2021…13.56… NAKON SUSRETA SA KENANOM: Rialidina mama otkriva utiske o zetu! (foto i video)

Kontaktirali smo Rialdinu mamu Sabrinu Nogo i ona je ekskluzivno za nemazabranjenih.rs otkrila:

– Kenan i ja smo se vidjeli. Divan utisak je ostavio na mene, jako je prvo i prizeman i karakterno jak mladi čovjek. Ulazi izuzetno snažan i nadam se da će i na Rialdu prenijeti dio te snage. On nije ni znao da je ovakva euforija oko njih i da imaju toliku podršku, jer on je meni ispričao da se unutra oni i osjećaju napušteno i zaboravljeno.

– Iskreno se nadam da će ostati do kraja, jer su zaslužili. Zaista su oni i pobili i sve standarde tog rijalitija i pokazali da se može boriti sa tim izvjesnim likovima kulturom i odmerenošću, jer njih, ne sumnjam, šta sve očekuju još gore i prljavije igranke. Znam da ih Bog čuva i znam da su oni za većinu pobjednici, bez obzira ko na kraju to zaista sve i bude – zaključila je Rialdina mama u razgovoru za nas….

Pogledajte i šta je Kenan poručio posjetiocima portala prije eto i povratka u “Zadrugu”!

Čitaj još:   POTRAGA ZA UBICAMA: Drugi ranjeni policajac reanimiran, ljekari mu se bore za život...

Piše Adna BOJADŽIĆ

izvor nema_zabranjenih

Dnevni horoskop za 20. januar 2021. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more

Voditeljica šutnjom poslala snažnu poruku profesoru “glume MIKI” koji je silovao svoje učenice… (foto i video)

Voditeljica Jelena Obućina večerašnju emisiju "Pregled dana" Newsmedia Adria počela je neuobičajeno- šutanjom i time Read more