IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ČEDA JOVANOVIĆ IMAO INFARKT PLUĆA: Dobro reaguje, oporavlja se od komplikacija preležanog kovida- 19… (foto)

Čeda Jovanović pristigao je prije paqr dana u KBC “Dragiša Mišović” u veoma lošem stanju, kada su prognoze bile nepovoljne…

BEOGRAD: Regija, vijesti, utorak, 12.01.2021 00.06… ČEDA JOVANOVIĆ IMAO INFARKT PLUĆA: Dobro reaguje, oporavlja se od komplikacija preležanog kovida- 19… (foto)

Lider Liberalno- demokratske partije Čeda Jovanović (49) oporavlja se uprkos zdravstvenim komplikacijama nastalim kao posljedica preležanog kovida-19.

U petak je Jovanović u teškom stanju hospitalizovan u KBC “Dragiša Mišović”, a prve procjene su bile sasvim nepovoljne. Pretpostavljalo se da Jovanović ima upalu oba plućna krila, te se sumnjalo na plućnu emboliju i upalu kičmene moždine.

Stanje mu je svakako bilo veoma ozbiljno i zabrinjavajuće.- U stvari, Jovanović je imao nešto nalik manjem infarktu pluća i zapaljenje plućne maramice, koje je zahvatilo i grudni dio kičmenog stuba.

Čitaj još:   Otvoreni Balkan je američko samoispunjavajuće proročanstvo...

Na sreću, sada dobro reaguje na terapiju koju su mu ljekari prepisali i nadamo se da će sve ići u najboljem smjeru – navela je osoba bliska političaru. 

Jovanoviću se zdravlje zapravo iskomplikovalo zbog nepoštovanja striktnih savjeta ljekara.

Podsjetimo, Čedomir ČEDA Jovanović se u julu prošle godine liječio od kovida, a i tada je bio u kritičnom stanju jer je imao jake bolove i bio je priključen na kiseonik zbog teške upale pluća…

Izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more