IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRBI UHAPŠENI u Španiji: Pakovali drogu u kutije za ugalj i pali u… (foto)

Agenti civilne garde angažovani su i poslati da prate brod koji je bio sumnjiv…

GRANADA: Svijet, Crna Hronika, vijesti, utorak, 12.01.2021… 10.56… SRBI UHAPŠENI u Španiji: Pakovali drogu u kutije za ugalj i pali u… (foto)

Dva Srbina uhapšena su u Španiji sa pet kilograma marihuane. Drogu su spakovali u kutije za ugalj, a potom su iz automobila pokušali da je prebace na brod koji se bavi transportom uglja.

Civilna garda je poslije ovog hapšenja otkrila centar za pakovanje ali i kao distribuciju marihuane koji se nalazio na industrijskom imanju u Granadi, a tamo je zaplijenjeno čak 114 kilograma droge spakovane u kutije na kojima bilo naznačeno da je riječ o drvenom uglju, naveo je portal Lavangardija.

“U operaciji su uhapšena dva državljanina Srbije, koji nisu ranije bili poznati policiji, ali sada terete za djelo protiv javnog zdravlja, pošto se sumnja da su trgovali drogom. Istraga je trajala više mjeseci, jer se pojavila sumnja da na industrijskom skladištu u Polinjono Junkarilu pakuje droga u kutije za drveni ugalj i odatle distribuira širom Evrope ”, saopštila je španska policija.

Agenti civilne garde angažovani su i poslati da prate brod a koji im je bio sumnjiv.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Na liječenju 121 pacijent, šest na raspiratorima...

“Kasnija istraga utvrdila je da je to bila uobičajena šema ove grupe. Drogu bi donijeli na brod, tu bi je stavljali u kartonske kutije koje su ubacivali u vreće, pa onda pakovali na palete. Poslije toga, palete su pakovane na kamione koji prevoze ugalj”, piše Lavangardija. Pored spakovane droge, pronađena je nezapakovana marihuana, ali i kao mašina za pravljenje vreća i prazne kutije...

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more