IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BAHATOST UGOSTITELJA: BOLJE OSTAT GLADAN ili kupiti sendvič od 15 KM na… (foto)

Da li će gosti kazniti ovakvo ophođenje i bahatost ugostitelja…

JAHORINA: Regija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 13.01.2021…14.56… BAHATOST UGOSTITELJA: BOLJE OSTAT GLADAN ili kupiti sendvič od 15 KM na… (foto)

Dok se većina ugostitelja u BiH trudi da opstane, obzirom na stoge mjere koje su najviše pogodile ovaj sektor, pojedini su smislili (uspješan?) način da nadomjeste gubitak i usput, slobodno možemo reći, svoje goste naprave budalama.

Naime, ovih dana na društvenim mrežama dijeli se fotografija uslikana u jednom ugostiteljskom objektu na Jahorini koji gostima nudi sendvič po nevjerovatnoj cijeni od čak 15 KM!

Ono što je posebno uvredljivo je što preskupi sendvič “Olimp” ne nudi ništa posebno, niti ima neke egzotične ili skupe sastojke koji bi opravdali astronomsku cijenu. Sastoji se od kukuruzne kifle, goveđe pečenice, mocarele, zelene salate i paradajza, i ruku na srce, na slici djeluje prilično suhoparno.

Čitaj još:   Vic dana Leže dva Crnogorca pod šljivom i čekaju da im...

“Ni Dodik ga nije htio platiti”, “Stvarna cijena ili fotošop?”, “Pišaj po sirotinji…”, “Vidi ga, ko opanak” samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Ako uzmemo u obzir da vam na Jahorini još samo zrak ne naplaćuju, jer se i parking plaća 15 KM, čak i ako imate vikednicu, onda ova cijena sendviča ne treba da vas čudi.

Da li će gosti kazniti ovakvo ophođenje i bahatost ugostitelja koji bi za dva-tri mjeseca da zarade dovoljno za cijelu godinu, ostaje da vidimo.

izvor agencije

KRALJICA Ranija Al- Abdullah: Modnim autfitima ruši predrasude o islamu… (foto)

Uvijek i za svaku priliku, gledajući fotografije kraljice od Jordana Read more

VIC DANA: Mujo nazvao jarana u Foči i pitao ga ima li u njih korone… (foto)

„Jarane, ima li kod vas korone?" SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, vijesti, Read more