IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SVE O ŽIVOTU Zerine Hećo: Detalji koji će vas ŠOKIRATI!! (foto i video)

Prepoznatljivost stekla učešćem u rijaliti šou programima „Parovi“ i „Zadruga“, rođena je u Sarajevu, a živi i radi na relaciji rodni grad i Beograd…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 13.01.2021…00.06…SVE O ŽIVOTU Zerine Hećo: Detalji koji će vas ŠOKIRATI!! (foto i video)

Krajem prethodne godine ponovo ušla u rijaliti program “Zadruga”, na čuđenje svih, vratila se na “mjesto zločina”!!

Zerina Hećo rođena je kao Zerina Sarah 1992. god u Sarajevu. 1995. god je u ratu izgubila oca. Majka je odlučila da se potpuno posveti ćerkama, te se više nije udavala.

Kako je jednom prilikom ispričala, majka se borila da ih izvede na pravi put, tako da je upravo ona Zerinin najveći oslonac i uzor u životu.

Tokom učešća u rijalitiju „Parovi“ ispričala je kako joj je sa 14 god otkriven tumor, te da je bila podvrgunta brojnim operacijama kako bi se izliječila od te opake bolesti.

Prije nego što je u decembru 2016. godine postala učesnica šeste sezone rijaliti šou programa „Parovi“ Zerina Hećo nije bila poznata široj javnosti.

Nakon njenog učešća u „Parovima“ stekla je regionalnu medijsku pažnju. 2018. god postala je učesnica “Zadruge ”, a nakon izlaska iz ovog rijaliti programa posvetila se muzičkoj karijeri, te je objavila singl pod nazivom „Skote” sredinom jula 2019.godine, koji je pregledan 1,2 miliona puta.

ŽIVOT ZERINE PRIJE RIJALITIJA

Sa 20. godina Zerina je upoznala Rusmira Heću sa kojim je počela da se zabavlja, a ubrzo su počeli i da žive zajedno. Vjenčali su se i 2014. god dobili ćerku kojoj su dali ime Sarah.

Razlog njihovog razvoda bio je taj što se njihov odnos promijenio. Svađe su bile sve češće, te su odlučili da se raziđu, rekao je njen bivši suprug tada za medije.

Međutim na društvenim mrežama Zerina je navela da Hećo „nije bio zdrav za njeno djete“, te da nije bio „psihički, a ni fizički zdrav za nju“. Podijelila je sa svojim pratiocima kako je razvod bio jedan od najtežih perioda u njenom životu. Nakon 5 godina od razvoda Zerina mu je kazala da mu je sve oprostila zbog njihove ćerke, ali da ne može da zaboravi šta se između njih dogodilo...

UČEŠĆE U RIJALITIJU “PAROVI”

Zerina Hećo javnosti postala poznata tek 2017.god kada je postala učesnica rijaliti programa “Parovi” na Happy TV. Pažnju je privukla provokativnim ponašanjem, burnim reakcijama, kao i djelima koja često šokira gledaoce i širu javnost.

Čitaj još:   Zemljotres pogodio Egejsku oblast Turske: Uslijedila su još dva blažeg inteziteta... (foto + video)

Zbog njenog ponašanja u rijalitiju njen bivši suprug tražio je od lokalnog Centra za socijalni rad da joj oduzmu starateljstvo nad ćerkom. Zerina je u rijalitiju imala i intimne odnose s Ivanom Marinkovićem, bivšim suprugom pjevačice Goce Tržan, te započela emotivnu vezu sa Nikolom Lakićem, a tim bivšim fudbalerom ali veza, nije opstala po izlasku iz rijalitija.

Tokom učešća u rijalitiju priznala je da je bila u emotivnoj vezi i sa Suadom Keserovićem Sukijem, kontroverznim biznismenom iz Rijeke, te su i potom raskinuli pred njen ulazak u rijaliti.

Pri tome je kazala da nije znala da je on u tom momentu još uvijek bio je i u braku sa svojom suprugom. Također, tabloidi su objavili da je Zerina bila u tajnoj vezi sa jednim ministrom, te da ga je ucenjivala otkriti medijima.

On joj je navodno isplatio sumu koju je tražila, a Zerina je potom taj novac iskoristila za ugradnju silikona u grudi.

Ove informacije je Zerina oštro demantovala. Hećo je u ovom rijalitiju otkrila i da je bila pretučena i da je seksualno zlostavljana. Učešće u „Parovima“ joj je donijelo veliku medijsku prepoznatljivost.

UČEŠĆE U RIJALITIJU „ZADRUGA 2“

Zerina je 2018. godine postala učesnica “Zadruge ” kao djevojka od Baneta Čolaka. Ovog puta je „opstala“ 180 dana, nakon čega je i napustila rijaliti odlukom gledalaca.

Iako je u „Zadrugu“ ušla kao Banetovo djevojka njih dvoje su raskinuli vezu dva mjeseca kasnije, a potom je Zerina započela vezu potom a i sa plesačem Vladimirom Todorovićem.

Njeno učešće u „Zadruzi“ su obiležile neke potresne scene i neke tih vrsta nervnih slomova koje je svakodnevno doživljavala. Zerina je navodno ona molila produkciju da je pusti napolje i dala obećanje da će platiti „kaznu“ koja slijedi usled kršenja ugovora koji je sa produkcijom potpisala.

Međutim, to se nije dogodilo. Jedna od najpotresnijih scena u istoriji domaće televizije dogodila se krajem februara 2019. godine. Nakon svađe sa Vladimirom, potom napada Sarajka je odlučila da obrije i glavu u rijalitiju. Kada su je pitali zašto je to uradila, kazala je da se plašila da sa njenim zdravljem nešto nije u redu, te da je to učinila kako bi pružila podršku svim ženama koje se suočavaju sa opakim bolestima i zbog toga gube kosu.

ŽIVOT NAKON ZADRUGE

Zerina je po izlasku iz rijalitija započela emotivnu vezu a i sa pjevačem i kompozitorom Dadom Glišićem, a u jednoj emisiji ga je opisala prvo i kao „najdivnijeg muškarca na svuhetu“.

Čitaj još:   STAMBOL u vaktu i zamanu u vrijeme COVID- 19... (foto galery)

Pored životnog partnera, Glišić je postao i njen menadžer. Dado i Zerina su prekinuli vezu nakon nešto više godinu dana.

Uslijedio je „medijski rat“ između njih, te brojne krivične prijave koje su se i jedno protiv drugog podnijeli.

Sarajka je kazala da ju je Glišić fizički i psihički zlostavljao, te da će sve to dokazati na sudu. Jedna od posledica tog raskida je i to što je pjesma koju su zajedno snimili skinuta sa Youtube-a pa se pretpostavlja da je Glišić na nju imao kompletna autorska prava.

Zerina je ove godine ponovo ušla u rijaliti program “Zadruga”, vratila se na “mjesto zločina”. U prethodnoj godini imala je mnoge padove ali se sada vratila, kako kaže, “nikad jača”, Kčerki Sari je rekla da ide na posao...

Autor teksta Adna BOJADŽIĆ

Izvor ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more