IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 15. januar 2021. godine

Ovnu bitan novac, Bik plaši saradnike, Blizanci uspješni, Rak pretjeruje, Lav ulazi u romansu, Djevica uživa, Vaga nervozna, Škorpija pakuje kofere, Strijelac i Jarac nemaju probleme, Vodolija usamljena, a Ribe se zaljubljuju. Ovo je dnevni horoskop za 15. 01. 2021. godine.

Ovan

Danas vas očekuje buran poslovan dan. Imate mnoštvo obaveza i stvari koje treba da privedete kraju, pa ćete se svu svoju energiju uložiti na rješavanje dnevnih zadataka. Radi se o djelu posla koji naprosto ne možete da prepustite drugima, pa ćete se u skladu s tim malo više angažovati.

Bik

Voljeli biste da pobjegnete na kratko, da se udaljite od svega. Trenutak za to još nije došao, ali vi naprosto više nemate strpljenja. Svaka vaša misao danas biće usmjerena prema putovanjima. Umjesto da trošite energiju na maštanje, bilo bi bolje da pokušate da se saberete i odradite dnevne zadatke. Vaših pet minuta tek dolazi, do tada imajte strpljenja.

Blizanci

Nije baš idealan dan za vas. Teško se prilagođavate novim radnim obavezama ili ste naprosto nezadovoljni i umorni od svega. Biće da je od svega po malo uzrok vašeg današnjeg povlačenja u sebe. Ovo i nije tako tipično za vaš znak, ali nekad ste i vi skloni ćutanju.

Rak

Manite se svega osim ljubavi! Ako želite da dan provedete na najugodniji mogući način posvetite se partneru i pazite ga i mazite onako kako samo vi znate. Vrijeme je povoljno za ljubavne kontakte, ali ne i za druge stvari u vašem životu. Danas usrećite partnera pa ćete se i sami osjećati srećno i zadovoljno.

Lav

Kao pravi radoholik, svoje snage usmjeravate na posao i već razmišljate koje poteze da povučete da biste sebi osigurali uspjeh. Dok ste u radnom elementu bacite se na nove poduhvate, jer vas povoljan uticaj zvjezda u toj oblasti štiti još kratko, kasnije ćete biti okupirani drugim problemima.

Čitaj još:   KIM SE IGRA: Vozni park mu broji 300 luksuznih limuzina , SKUPLJI JE OD PUTINOVOG I TRAMPOVOG SKUPA, kako ga se DOKOPAO UPRKOS SANKCIJAMA! (video)

Djevica

Gubite volju i energiju, a i želju za radom, što se vama gotovo nikad ne dešava. Hronično ste umorni i trenutno vam je neophodna kratka pauza. Utjehu nalazite u društvu partnera koji će vam svojom pažnjom olakšati muke. Razmišljate o dijeti ili novom načinu ishrane, jer ste u poslednje vrijeme nagomilali kilograme.

Vaga

Ostanite kod kuće! Danas niste u elementu ni za šta drugo. Vi u stvari gubite želju u motivaciju za rad. To je samo prolazna kriza, ali ako ne možete da se oduprete osjećaju nezadovoljstva, ostanite kod kuće i priuštite sebi dan odmora.

Škorpija

Sa partnerom ste već neko vrijeme na istoj talasnoj dužini i vaša veza teče bez većih trzavica. Osjećate kao da djelite svaku misao pa razmišljate da ga iznenadite izletom ili malo drugačijim izlaskom. Prijalo bi vam da nađete nekakvu aktivnost koju ćete moći da upražnjavate zajedno, koja možda može da postane vaša mala tradicija.

Strijelac

Danas veći broj pripadnika ovog znaka razmišlja o svom imovinskom stanju. Novac vam je na pameti, bilo da ga nemate, pa želite da ga zaradite, bilo da ga imate, pa želite da ga uvećate. Neki manje srećni pripadnici znaka, moraće da se nose sa nagomilanim računima, za koje je već pristiglo par opomena.

Jarac

Zadubili ste se u sebe i kopate po prošlosti. Razgledate vaše unutrašnje svjetove i nanovo ste zamišljeni i tužni. Nisu drugi krivi ako ste u sebi videli samo sivilo. Pokušajte da drugačije pogledate na svjet oko sebe i uvidjećete da se pod novim uticajem sve u vama mijenja. Niste baš pričljivi, ali bi vam godilo da svoje strahove podjelite sa partnerom.

Čitaj još:   ŽELJKO Vukmirović: DRITAN Završio u kafani sa Miletom na Jahotini... (foto, video) 

Vodolija

Još ste pomalo tužni i zamišljeni. Sa partnerom je sve u redu, ali je opet kod vas prisutno nezadovoljstvo. Suština je da ste vi nezadovoljni svojim životom, a ne samo nekim od njegovih segmenata. Pokušajte da se priberete i da drugačije odredite prioritete. Možda stremite ka pogrešnim ciljevima, ali za to nisu krivi ljudi oko vas.

Ribe

Druženje sa prijateljima, još kad bi moglo u okviru vašeg doma, bilo bi idealno za vas danas. Vrijeme provodite lutajući između nagomilanih obaveza. Niste u radnom raspoloženju i ništa vas ne može natjerati da se uključite. Veče ipak provodite na vama prigodniji način, uz brojne kontakte i druženja.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more