IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NAŠLA ZAMJENU ZA ARKANA: CECA na Jahorini ruku pod ruku sa mladim ugostiteljem… (foto)

Prema riječima izvora bliskom paru, upoznavanje se desilo na rođendanu Cecine prijateljice,nakon nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu…

JAHORINA: Regija, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 14.01.2021…00.06… NAŠLA ZAMJENU ZA ARKANA: CECA na Jahorini ruku pod ruku sa mladim ugostiteljem… (foto)

Folk pjevačica i Arkanova udovica Svetlana Ceca Ražnatović (46), već neko vrijeme je u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem (38) iz Beograda, piše Blic.

Bogdan

Prema riječima izvora bliskom paru, upoznavanje se desilo na rođendanu Cecine prijateljice, a nakon nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.

– Na rođendanskoj večeri u jednom beogradskom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana.

A potom su se preko zajednočkog prijatelja vidjeli nekoliko puta, gdje su se rodile simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo među najužem krugom prijatelja.

Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da izlazi u javnost, čemu svjedoče i ove paparaco fotografije nastale u tom jednom beogradskom restoranu, a pre toga ovaj par je viđen na Jahorini gdje su sa društvom uživali u zimskim čarolijama…

Čitaj još:   VIC DANA Fenomenalna, plavuša preživjela brodolom...

Naravno, da Cecin odlazak na Jahorinu nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala – otkriva izvor koji je do detalja upućen u ljubavnu vezi Ražnatovićeve.

Inače, Bogdan je dugi niz godina u ugostiteljstvu i veoma je uspješan u svom poslu. Iz njegove emotivne prošlosti, svakako treba pomenuti da iza sebe ima brak, razveden je skoro pet godina, a kćerka Iskra mu je centar svijeta, piše Blic.

izvor Blic.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more