IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JANJUŠ I ONO ŠTO NISTE ZNALI- ŠARMER, BOEM, ŠVALER, NAJBOLJI OTAC NA SVIJETU… (foto i video)

Marko Janjušević poznatiji kao Janjuš je košarkaš i učesnik više sezona rijaliti šou programa „Zadruga“…İpak, iznad svega svi su saglasni da iako ga ”bije glas” da je boem, švaler, kockar…svi govore o beskrajnoj privrženosti i ljubavi koju osjeća za svoju ćerku Krunu koju ne zaboravlja ni u jednom trenutku.

BEOGRAD: Zanimljivosti, vijesti, petak, 15.01.2021.. 15.26… ONO ŠTO NISTE ZNALI O JANJUŠU: Košarkaš i rijaliti igrač… (foto i video)

Momak odrastao na vrućem asfaltu Kolovrata kod Prijepolja s nevjerovatnim smislom za humor, ljubitelj svih igara na sreću, voli narodnu muziku i pjesme Tome Zdravkovića rođen je 12. marta 1985. godine u Beogradu gdje živi i radi. Visok je 2,13 metara te je zbog toga izabrao košarku..

Bio je u braku do prošle godine sa Enom, sa kojom ima kćerku Krunu. Igrao je košarku u više srpskih klubova, kao i u Španiji, Crnij Gori, Kini, Sloveniji i Bugarskoj. Uprkos dobroj zaradi kao sportista on je često imao financijskih problema. To je glavni razlog zašto je odlučio da postane učesnik rijaliti programa i zbog toga je napustio košarku.

U srpskim tabloidima pojavila su se informacije da je Janjuš uzeo novac od zelenaša, dao pod garanciju svoju porodičnu kuću u Prijepolju i tako je prokockao. Zbog toga mu je, navodno, prijetio razvod od supruge Ene. Mediji su pojasnili i kako je došlo do cijele te porodične drame. Naime, Janjuš nije imao posao u Srbiji i zbog toga je otišao u Kinu gdje je počeo da radi kao košarkaški trener.

U Kinu su doputovale njegova supruga Ena i kćerka Kruna. Ipak, nije uspio da zadrži taj posao, pa su se Janjuševići vratili u Srbiju. Mediji su pisali da je Janjuš tada bio u teškoj depresiji i problemima, zbog čega se odao kocki u nadi da će tako obezbjediti novac za svoju porodicu. Tonuo je sve dublje  i dublje.

Čitaj još:   UŽAS U RS-u: Uhapsili babu, seksualno iskorištavala maloljetne unuke...

U bezizlaznoj situaciji, Janjuš je dobio poziv od rukovodstva „Pink“ televizije da učestvuje u rijalitiju. Odmah je prihvatio tu ponudu i zatražio novac za učešće unaprijed kako bi isplatio cjeli dug zelenašima te tako sačuvao porodičnu kuću Njegov zaštitni znak u rijalitiju je bio specifičan smisao za humor. Iz sezone u sezonu njegova priča u rijalitiju je postajala sve komplikovanija.

Međutim, u prvoj sezoni „Zadruge“ nije zaradio ni jedan dinar jer nije izdržao pod pritiskom i pobjegao je iz rijalitija. Inače, u „Zadruzi 1“ Janjušu je najveći problem predstavljalo to što su učesnici i gledaoci komentarisali da je zaljubljen u atraktivnu učesnicu Anu Korać.

JANJUŠ je to negirao, ali su Ana i on punili naslove u srpskim tabloidima što se negativno odrazilo na Janjuševu porodicu. Nije mogao da izdrži taj pritisak i odlučio je da pobjegne iz rijalitija bez obzira na kaznu, pa je preskočio ogradu i otišao svojoj porodici.

Kada je ušao u Zadrugu 3 rekao da je odlučan da ovaj put zaista zaradi ogroman novac, s obzirom da su rijaliti igrači izuzetno dobro plaćeni, te tako svojoj porodici obezbjedi lagodan život. Ali je pred milionskim auditorijumom prevario tadašnju suprugu Enu i imao intimne odnose sa starletom Majom Marinković.  Poslije te sezone „Zadruge“ Janjuševiča je ostavila supruga, a on je nastavio vezu sa starletom koja nije potrajala.

Zbog novca je ušao i u „Zadrugu 4“, gdje se nastavila ljubavna drama Janjuša i Maje. Maja je u rijaliti ušla mjesec dana posle Janjuša i u početku je rekla da je sa njim završila svaku priču. Isto je potvrdio i Janjuš, a onda su uslijedile njihove svakodnevne svađe koje su bili na ivici fizičkog obračuna. Maja je Janjuša provocirala svaki dan, a on se suzdržavao da fizički ne nasrne na nju. Uprkos svemu tome ubrzo su Janjuš i Maja ponovo su otpočeli svoju vezu. Njihov odnos je bio turbulentan kao i pre sto su mnogi osuđivali.

Čitaj još:   Situacija alarmantna: Tajna evakuacija zaraženih u manjem bh entitetu... (foto)

U 2021.godini definitivno su stavili tačku na svoj odnos, te je starleta 5 dana nakon toga stupila u vezu sa drugim učesnikom zadruge poznatim kao Čorba.

İpak iznad svega svi su saglasni da iako ga ”bije glas” da je boem, svaler, kockar…svi govore o beskrajnoj privrzenosti i ljubavi koju osjeca za svoju cerku Krunu koju ne zaboravlja ni u jednom trenutku.

piše: Adna Bojadzić

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more