IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ERDOGAN NAKON VAKCINE: “Nemam nikakvih kontraindikacija ni posledica…” (foto i video)

Predsjednik Republike Turske Redžep Tayip Erdogan izjavio je da nema nikakve kontraindikacije nakon jučerašnjeg primanja prve doze vakcine protiv koronavirusa i da će nakon 28 dana primiti i drugu dozu.

ISTANBUL: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, subota, 16.01.2021… 10.55… ERDOGAN NAKON VAKCINE: “Nemam nikakvih kontraindikacija ni posledica…” (foto i video)

Predsjednik Republike Turske Redžep Tayip Erdogan izjavio je da nema nikakve kontraindikacije nakon jučerašnjeg primanja a i to prve doze vakcine protiv koronavirusa i da će isto nakon 28 dana primiti i drugu dozu.

Erdogan nakon što je klanjao džumu- namaz u džamiji Dolmabahce, turski predsjednik je novinarima kazao da se odlično osjeća i da broji dane do primanja druge doze anticovid vakcine.

Turske i grčke delegacije će 25. januara održati sastanak o aktuelnim pitanjima pa su novinari Erdogana pitali da li Turska i dalje želi normalizirati sve odnose sa Evropskom unijom, a on je kazao da Turska od 1963. godine pokušava da te odnose vodi u pozitivnom i konstruktivnom pravcu, ali da Evropska unija nije ispunjavala data obećanja.

Erdogan je kazao da je u toku novi proces i da se vode intenzivni razgovori i konsultacije te je podsjetio kako je u proteklom periodu imao razgovore s mnogim evropskim liderima, uključujućipredsjednika Evropskog vijeća Charlesa Michela, šeficu Evropske komisije Ursulu von der Layen, isto to u nastavnku njemačku kancelarku Angelu Merkel, a i britanskog premijera Borisa Johnsona i druge…

Čitaj još:   POBJEDNICI BOLNICE U NOVOM PAZARU: Najmlađi ljekar EMIR i najstariji izliječeni pacijent ISMET izašli iz KOVID režima...(video)

izvor agencije aa

Dnevni horoskop za 17. april 2021. godine

Ovan voli da radi danas, Bik samostalan, Blizanci uživaju, Rak Read more

Veselin Veljović: “Krivokapić izveo ljude na ulice, a ne ja” (foto i video)

Savjetnik za odbranu i bezbjednost Predsjednika Crne Gore Veselin Veljović Read more