IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOK DETALJI LAŽI RIJALETI ZVIJEZDE ERMINE PAŠOVIĆ… (foto i video)

Sa 18 godina pobjegla od kuće i udala se, ona kaže da je porijeklom iz Sarajeva…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, subota, 16.01.2021..18.26… ŠOK DETALJI LAŽI RIJALETI ZVIJEZDE ERMINE PAŠOVIĆ… (foto i video)

Ermina Pašović je rođena je i živi u Beču, a kako ona kaže poreklom je iz Sarajeva. Razvedena je i iz tog braka ima sina koji živi sa njom.

Javnosti je postala poznata u trećoj sezoni rijaliti programa “Zadruga” kada je ušla kao djevojka Baneta Čolaka. Ubrzo se našla i u skandalu od porodice Đogani, ponajviše zbog Gagija Đoganija.

Ermina Pašović, je poznata i po svom oštrom jeziku, i po tome što zna sve o svim učesnicima “Zadruge”… Erminin otac radi kao vozač u Beču, odnosno vozi autobus na liniji Austrija- Srbija, dok joj je majka kućna pomoćnica i da radi kod jedne austrijske porodice.

Sina koji se zove KAN je ostavila na brigu drugome, a i on je počeo da pravi probleme u školi tokom njenog učešća u rijalitiju. Prilikom odrastanja imala je dosta problema. Pašovićeva nekoliko godina provela u popravnom domu zbog problema koje je pravila…

“Ermina je imala dosta problema tokom odrastanja, a da je njen odnos i sa roditeljima oduvijek je bio turbulentan. Bila je čak i u domu za nezbrinutu djecu, ali i u popravnom domu, jer je kao maloljetnica pravila a dosta očitih problema.

Kada se sve sabere, Ermina je provela oko sedam godina i to je u različitim ustanovama za problematičnu decu”- izjavio je za medije jednom anonimni izvor i otkrivo da je Ermina bila u lošem odnosu s ocem.

Kaže se da je već sa 18 godina pobjegla od kuće i udala se za čovjeka koji je porijekom Turčin. Jednom prilikom je izjavila: “Oduvek sam željela a i da se udam po šerijatskim zakonima.

Kada sam se prvi put udala za Turčina, imala sam 18 godina i pobjegla sam od kuće. Nismo pravili svadbu, niti vjerski obred, samo smo potpisali papire u opštini i završili sve to sami.”

Kako kažu njeni bliznji u ovom braku je dobila sina, ali zbog loših odnosa sa supružnikom odlučila je da ga napusti i vrati se nazad u Austriju i sa sinom.

Pošto su se vjenčali u džamiji, tamo se zvanično nisu razveli, da su i sad njih dvoje praktično još uvijek u braku. Ermina se vratila sa sinom u Austriju i pronašla novi hobi.

Novi hobi je bio “uhođenje” poznatih ličnosti, ponajviše pjevača. Ermina je uhodila Dadu Polumentu, Gagija Đoganija i mnoge druge. Najveći problem je imao sa njom Dado Polumenta.

Pošto nije ništa htio da ima sa njom, Ermina je i otvorila Fejsbuk nalog pod njegovim imenom i sebe tagovala kao njegovu vjerenicu. Obzirom da je ona objavljivala emotivne statuse, Dado je uskoro saznao za to i prijavio slučaj policiji.

Čitaj još:   HOROR: Muškarac, stradao u eksploziji dinamita kod Raške... (foto)

Kasnije, kada je saznao o kome je riječ, zabranio je svim vlasnicima klubova u Austriji gdje on nastupa da je puštaju kada on nastupa. Ermina je eto tada poludjela i čak mu je prijetila, govoreći mu da će kad tad biti zajedno. Sve te price potvrdili su pouzdani izvori za razne medije.

U “Zadrugu” je ušla kao djevojka Baneta Čolaka, međutim ta veza je ubrzo pukla i ispostavilo se da i nije bila prava veza. Vrlo malo vremena joj je čak i trebalo da napravi totalnu pometnju u rijaliti programu.

Svojim učešćem je pokazala i dokazala da je veliki Fan rijalitija i da je ona na sve spremna i da uraditi da ostane tu. Tokom rijaliti programa na vidjelo su izlazile neke privatne stvari o Ermini kao i detalji odnosa prvo s Gagijem Đoganijem.

Pričala je kako je Gagiju dala 2.000 eura za garderobu pred sami ulazak u “Zadrugu”. Bilo joj ga je žao. Dešavalo mu se da nema za hljeba da jede.

Također je napominjala u par navrata da joj je Gagi pričao kako je on lično finansijski pomagao bratu Đoletu poslije njegovog razvoda od Slađe. A kad je Gagi imao problem sa drogom, Đole mu je okrenuo leđa- ispričala je i to Pašovićeva.

“Ma da ima novca ne bi mu Luna kupila kola”- zaključila sama zadrugarka priču osvrtom na automobil koji je Đoganijeva poklonila ocu od novca koji je zaradila u prvoj sezoni rijalitija. Luna je u par navrata demantirala i sve ove tvrdnje i govorila kako Ermina samo iznosi laži da je spremna sve zarad opstanka u mediijima…

Prilikom učešća spominjala je mnoge ličnosti, nekim je napravilo probleme i vani. Jedan takav primer je Amar Trbovic. Ona je Amara Trbovića i sama je spominjala kao “svog brata”, a pomenute njegove objekte, opisivala je i to zajedničkim, pa napravila probleme Amaru i njegovom ocu Rešadu, pa su odlučili da progovore i objasne srodstvo koje ona toliko potencira.

Naravno da nije istina da zajedno držimo klubove, ona ovdje samo običan gost, kao i svi. Opet je dobro došla, ali ako ovako nastavi da sa nama prijeti, naravno da ćemo pokrenuti tužbu i svakako zabraniti joj ulaz. Ona udara na naš obraz i klubove, a nema veze sa nama.

Čitaj još:   Ana Korać progovorila o svojoj BURNOJ PROŠLOSTI... (foto, video)

Ja sam tu djevojku upoznao prošle godine kada je bio Sarajevo Film Festival . Ona je došla i rekla da mi je rodica. Kako sam se raspitao, ona meni dođe i to preko mog rahmetli dede neka rodica, sad koje koljeno ne znam niti me to interesuje” izjavio je jednom prilikom Amar. Šta ti je donio, a šta i odnio rijaliti?

Ermina je izjavila jednom prilikom za sarajevski dnevnik Avaz: Samo i to i probleme i belaje mada, da sad malo uozbiljimo, mnogo sam izgubila. Ali u drugu ruku sam shvatila neke stvari. Na jako težak i grub način, što nikad ja mislim ne bi ukapirala da nisam bila tamo gdje jesam.

Kao, naprimjer, lakovjernost. Polazila sam uvijek od sebe i mislila da su to i drugi ljudi isti kao ja. Vidjela sam uvijek dobro u ljudima, sve sam dijelila i davala, ali nema toga više!

Sad sam okrenula novi list. Nakon učešća u trećoj sezoni uplovila je i u muzičke vode. Poznatija pod nazivom “Ermi Bolan” snimila i čak dvije numere “Mama” i “Dijabola” u suradnji sa YANKO MUSIC. Uprkos tome opet je ušla u četvrtu sezonu rijaliti programa “Zadruge 4” jer se ipak u tome bolje “snalazi”...

Piše Adna BOJADŽIĆ

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more