IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NAJNOVIJI DETALJI MASAKRA NA PEŠTERI: DJECA SVE VIDELA I ČULA…

Enedin Turković (44) iz Dolića upao je u porodičnu kuću u selu Rasno kod Sjenice i ubio bivšu suprugu Biseru Šemović (44), njenog oca Fehima (64) i majku Šefku (60), dok je Biserinog brata Bekima Šemovića (35) teško ranio! Turković je lakše ranio i komšije Zinetu A. i njenog sina Nevzata A. Nakon zločina Enedin je pobjegao, a juče popodne izvršio je samoubistvo u blizini rodnog sela Dolići. Masakr se dogodio juče prije podne u ovom selu na Pešterskoj visoravni.

– Bekimova žena se porodila pre pet dana. Proslavljali su rođenje deteta, kada se sve ovo desilo. Inače, Bekim je radio jedno vreme u Nemačkoj, izgradio je kuću u kojoj je živeo sa porodicom. Mnogo je dobar čovek i on, ali i njegova supruga. Ne znam šta se bilo njegovom zetu da tako nešto uradi – ispričao je jedan od poznanika ove porodice.

Da stvar bude još tragičnija, ovaj jezivi zločin odigrao je praktično naočigled djece rah. Bisere Šemović i Enedina Turković koja su se igrala u drugoj sobi.

– Djeca su bila u drugoj sobi, ne znam ko je tu još bio od komšijske djece sa njima. Ali strašno je što su oni sve to sigurno vidjeli i čuli – navela je rođaka ove porodice.

Ova naizgled radosna proslava zbog prinove pretvorila se u tragediju koju će svi pamtiti do kraja života. Inače, Bisera i Enedin bili su u braku, i živjeli u Nemačkoj. Međutim kada su se rastali ona se vratila u svoj rodni kraj i nastavila život sa svojim roditeljima, koji su takođe ubijeni juče.

Čitaj još:   SARAJEVO: Klanjana dženaza prof. dr. Fikretu Karčiću... (foto, video)

– Oni su bili jedna prekrasna porodica, poznajem ih odavno… Strašno je to što se desilo, ne znam zbog čega im je naudio. Ni Bisera, njen brat i njihovi roditelji nikada ranije nisu imali bilo kakve incidente. Bili su jako vrijedni i pošteni ljudi. Ko zna šta se desilo tom čovjeku, on je sigurno bio pod uticajem droge ili alkohola kad je tako nešto strašno mogao da uradi – naveo je jedan poznanik porodice.

Nekoliko trenutaka nakon zločina, u porodičnu kuću pristigao je jedan od njihovih rođaka koji je maloljetan, zatekao žrtve, ali i navodno video ubicu kako odlazi sa motornim sankama.

– Zbog velikog snijega njemu je vjerovatno bilo lakše da motornim sankama dođe do njih, kako bi brže mogao da pobjegne posle – kaže njihov poznanik.

Rođak E.S., dobio je poziv od Bekima, da dođe u njihovu kuću i preveze povrijeđene do bolnice.

Stravičan prizor 

Stravičan prizor zatekao je rođak ove porodice E. S. – Nesrećni mladić došao je u posjetu. Njegovi rođaci bili su ubijeni, a Bekim je davao znakove života. Odmah je pozvao Hitnu pomoć i policiju koja je ubrzo stigla u Rasno. Rođak koji je ušao u kuću posle zločina vidio je djecu kako sjede u ćošku jedne sobe zagrljena – rekao je izvor iz istrage. Načelnik hirurgije u bolnici u Novom Pazaru Izet Tutić rekao je za da je ranjeni mladić u teškom stanju.

– Pogođen je sa više hitaca u grudi i desnu ruku. Urađen mu je skener i biće operisan – rekao je Tutić i dodao da se bore za njegov život. Takođe, dvoje komšija je ranio i oni se nalaze u sjeničkoj bolnici. Komšije porodice imale su samo riječi hvale za Šemoviće.

– Fehim je mehaničar, a kako je njihova kuća blizu puta, i danju i noću je izlazio i pomagao ljudima. Izuzetan čovjek, dobar, miran, nikad ni s kim u zavadi nije bio – rekle su komšije.

izvor: agencije

Čitaj još:   VELIKA TUGA NA POSLJEDNJEM ISPRAĆAJU BORCA ARMIJE RBIH: Obavljena dženaza Mahiru OSMIĆU borca 212. brigade... (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more