IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Još malo pa gotovo: MESUT Ozil se odrekao puno toga za čiste papire i ugovor u Feneru… (foto i video)

Mesut Ozil u Arsenalu došao je do samog kraja, poslije sedam i po godina vezista turskih korjena završava svoj boravak na Emirejtsu i dolazi sada na azisku stranu Megapolisa na Bosforu u veliki FENER…

ISTANBUL: Svijet, Sport, vijesti, ponedeljak, 18.01.2021…00. 46… Još malo pa gotovo: MESUT Ozil se odrekao puno toga za čiste papire i ugovor u Feneru … (foto i video)

vezista turski korena najverovatnije će se u nedelju popodne oprostiti od saigrača i kluba posle čega sledi selidba u Istanbul, poznati svi finansijski detalji

Prema informacijama koje prati tim regionalnog portala da Mesut Ozil i njegovi agenti praktično su dogovorili sve detalje rastanka sa Arsenalom i on će se od saigrača i kluba oprostiti najverovatnije tokom ovog poslednjeg dana protekle nedelje . 

MESUT Ozil se zarad transfera u Fenerbahče odrekao dijela od preostalih 8.500.000 eura, koliko bi Arsenal trebalo da mu isplati za preostalo trajanje ugovora i tako je praktično finansirao obeštećenje u klub čiji je bio i veliki navijač od detinjstva.

Ozil je uradio apsolutno sve kako bi izašao iz ugovora sa Arsenalom i to šest mjeseci prije njegovog zvaničnog kraja, zbog čega sada ima za sebe otvoren auto-put prema Megapolisu i gradu Istanbulu!

Dio Ozilovog ugovora finansiraće Eksen Medija Grupa s centralom u gradu na Bosforu, a zauzvrat će dobiti dio novca od prava na korišćenje njegovog lika i imena u marketinške i reklamne svrhe. Ozil će na ime potpisa dobiti bonus od 5.000.000 eura, a godišnje će inkasirati 4.000.000 eura. Odnosno 14.000.000 eura za trajanje cijelog ugovora!

Čitaj još:   Na putu prema moru,operišu DRUMSKI PLJAČKAŠI: Iskustva turista otkrivaju kako varaju vozače...

Sportski direktor Fenera i legenda turskog fudbala  svima znan Emre Belozoglu smatra da će Ozilov dolazak biti prava stvar za klub i da će biti uzor dječacima iz Fenera i širom Turske da se bave fudbalom…

Mesut Ozil će sa Fenerom da potpiše ugovor na tri i po godine i kako je sam naveo biće to za njega ostvarenje dječačkih snova.

“Fenerbahče je u Turskoj ono što je Real Madrid u Španiji. Najveći klub svoje zemlje. Odrastao sam kao navijač Fenera, iako sam živeo prvo u Njemačkoj. Moj voljeni klub je Fenerbahče“.

Treba posjetiti, Mesut Ozil uopšte nije bio registrovan za ovu sezonu pošto nije bio u planovima Mikela Artete i ako je a to se zna do septembra bio on i daleko najplaćeniji igrač u klubu sa nedeljnom platom od 400.000 eura!

On je poslednji meč za Arsenal odigrao još prije nego što je stopirana sezona zbog pandemije virusa korona. Bilo je to 7.marta kod kuće protiv Vest Hema , kada je upisao asistenciju za jedini gol na meču.

MESUT Ozil Arsenal napušta poslije 254 tekmi a u svim takmičenjima, odnosno 44 pogotka i 77 asistencija. Tobdžija je postao u septembru te 2013. kada je Arsenal za njega oborio klupski rekord i platio 47.000.000 eura. Osvojio je četiri FA kupa...

SRETNO I SA PETOM BRZINOM U VELIKI FENERBAHČE, poručili su milioni navijača novom ljubimcu Mesutu OZILU…

Čitaj još:   PREDLOG SA BOSFORA: Namirnice koje jedu masne naslage, daju osjećaj gladi...

izvor iBalkan.net u saradnji sa MOZZARTSPOR…

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more