IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KONAČNO UHAPSILI NATALIJU: Krivično djelo izazivanje nacionalne, vjerske i rasne mržnje i netrpeljivosti… (foto)

Uhapšena po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu, koji je djelo kvalifikovao kao krivično djelo izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 18.01.2021…00. 26… KONAČNO UHAPSILI NATALIJU: Krivično djelo izazivanje nacionalne, vjerske i rasne mržnje i netrpeljivosti… (foto)

Podgoričanka Natalija Nilević (27), koja je uputila zastrašujuće prijetnje Crnogorcima i Albancima, nakon saslušanja u CB Podgorica uhapšena je zbog krivičnog djela izazivanje nacionalne, vjerske i rasne mržnje i netrpeljivosti, nezvanično je saopšteno CdM-u iz policije.

Ona je uhapšena po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu, koji je djelo kvalifikovao kao krivično djelo izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje.

“Zbog osnovane sumnje da je lice N.N izvrsilo krivično djelo izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje, po nalogu samoga Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, lišeno je slobode i uz krivičnu prijavu biće privedeno u tužilaštvo, radi saslušanja u svojstvu osumnjičenog”, saopštila je portparolka Višeg državnog tužilaštva Lepa Medenica.

Podsjetimo, policija je reagovala nakon što je CdM objavio snimak u kom Nilević prijeti Crnogorcima i Albancima.

Čitaj još:   CRNA GORA- Sjećanje na godišnjicu smrti admirala: Odbio je naredbu da bombarduje gradove... (foto i video)

“Milogorci, špitari, sve ću da vas zapalim, sve…Jer ste ludi! Ajte sad zdravo. Kuči će sve glave da vam otkinu. Neće biti glava nijedna”, navodi ova djevojka kroz smijeh u video poruci.

Podsjetimo, mnogi crnogorski građani iz dijaspore obratili su se redakciji CdM-a tražeći da policija reaguje.

“Ja i dosta mojih prijatelja u Crnoj Gori je zabrinuto zbog ovog i trebalo bi nešto da se preduzme po ovom pitanju”, navodi jedan od građana...

Izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more