IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS Nikšić: Šta rade, funkcioneri Vučićevog SNS- a pred izbore? (foto)

Zaključak je da se pokušava izvesti isti scenario sa  republičkih izbora, i to nedozvoljenim uticajem srpske crkve i raznih koji tumaraju ovih dana po Nikšiću i mešetare, a ne žive u njemu niti sa njim imaju ikakve veze…

NIKŠIĆ: Crna Gora, vijesti, srijeda, 20.01.2021, 21.11… DPS Nikšić: Šta rade, funkcioneri Vučićevog SNS- a pred izbore? (foto)

Poslanik Demokratskog fronta Milutin Đukanović je juče na  konferenciji za novinare, pokušao da plasira izmišljeni spin,a o izbornim neregularnostima koje su se desile prije skoro deceniju, tačnije 2013. godine.

Nadležni organi, su ga demantovali i odbacili sve njegove optužbe, saopštili su iz OO DPS-a Nikšić.

“Ovaj Đukanovićev nastup tumačimo kao pokušaj DF da sakrije činjenicu da se ovih dana u Nikšiću mogu vidjeti različita lica iz Srbije, koja mešetare u našem gradu i pokušavaju da utiču na samu volju birača po scenariju sa parlamentarnih izbora…

Tim povodom, funkcioner DF bi mogao da nam kaže:  kakva je uloga biznismena i člana Glavnog odbora Vučićevog SNS-a, Vladimira Mandića u nikšićkim predizbornim dešavanjima; da objasni šta ovih dana rade razni ljudi iz Auto-moto saveza Srbije, i kakve oni veze imaju sa Nikšićem, sem što je jedan od čelnika te organizacije,  Nikšićanin na stalnom radu u Beogradu?

Čitaj još:   Praznično raspoloženje: Turisti, su više nego što se dalo vidjeti oduševljeni ambijentom u Sarajevu...

Da  li je tačno da je jedan poslanik SNS, inače sanjar “srpskog sveta”, aktivni učesnik predizbornih dešavanja u Nikšiću?”, pitaju u DPS-u.

Sve ovo, ističu, navodi na zaključak da se pokušava izvesti isti scenario sa  republičkih izbora, i to nedozvoljenim uticajem srpske crkve i raznih koji tumaraju ovih dana Nikšićem i mešetare, a ne žive u njemu niti sa njim imaju ikakve veze.

“To su pitanja na koja DF treba da pruži odgovor. Ipak, sva izborna kombinatorika, logistička pomoć Crkve i raznih tipova iz političkog podzemlja, neće prevariti Nikšićane i prepustiti naš grad, ljudima koji su bruka i zastiđe koje je zadesilo Crnu Goru, i koje će istorija samo tako da upamti”, zaključuje DPS.

izvor CdM.me

PUKLA FENEROVA STOTKA U MILANU: Mesina tanak za giganta sa Bosfora… (foto i video)

Fener zaokružio stotku u Milanu, Gudurićevih 15 poena, Veseli umalo Read more

OTKRILI SMO- Evo koga Taki LJUBI dok mu je ćerka u Zadruzi: Stegao je i ne PUŠTA! (foto)

Tajnu koju je podijelio sa svima!!! BEOGRAD: Regija, Zanimljivost, vijesti, Read more