IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POČELE UVREDE I MONSTRUOZNE OSUDE silovane Milene Radulović… (foto i video)

Podrške Mileni Radulović stižu sa svih strana, kao i apeli da se Aleksić osudi na doživotnu robiju, ali ima i onih dušebrižnika koji svaljuju krivicu pa i na žrvu silovanja…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 21.01.2021, 20.58…  POČELE UVREDE I MONSTRUOZNE OSUDE silovane Milene Radulović… (foto i video)

Da joj nije prijalo, ne bi išla dva, tri puta kod njega!

Dok većina brani glumicu Milenu Radulović, žrtvu silovanja, ima i onih koji je oštro osuđuju…

Podrške Mileni Radulović stižu sa svih strana, kao i apeli da se Aleksić osudi na doživotnu robiju, ali ima i onih dušebrižnika koji svaljuju krivicu na žrvu silovanja.

Tako se u emisiju “Posle ručka” uključio čovek koji ne veruje u priču da je Mika Aleksić silovao Radulovićevu, štaviše, ususdio se da garantuje životom da je sve sa čime je Milena izašla u medije laž.

– Kako je to silovanje, ona je mogla u toj kancelariji da vrišti, neko bi čuo to, a druga stvar ako je upotrebio silu na njoj mora nešto da ostane pocijepano kao trag i on bi morao da dobije i neke ogrebotine. Još kaže dolazila je i više puta, znači nikada je nije on više puta, nego se dolazilo i kod nje. Nije to baš tako, malo treba da se sačeka i da se vidi šta je istina. Meni to ništa ne liči na silovanje– rekao je on.

Čitaj još:   STIŽE KIJAMET: Pakleno vrijeme se sprema i totalni haos, kada tačno da se sklonite... (foto i video)

Voditeljka Jovana Jakić i gosti su pravili grimase, hvatali se za glavu i nisu mogli da vjeruju šta čuju, a on nije stao.

– To je sada nešto kako bi ona ispala kao heroj i da bi se kasnije eto i dokazala mužu da je svetica. Pa šta ako je glumica koja radi sve i u inostranstvu, zato sve ovo i radi. Šta je čekala 10 godina– rekao je to gledalac.

On je otišao predaleko, pa je izjavio nešto što je izazvalo burne reakcije u emisiji:

– On je nije za ruku vodio. Zašto je išla drugi put ili treći put? Da joj to nije bilo drago, ne bi išla tamo– rekao je on, a Jakićeva je molila režiju da isključe gledaoca sa monstruoznim izjavama.

Ipak, neki gosti su imali par pitanja za njega i suočili se sa njim, ali on je, eto nažalost, ostao pri svom stavu, koji su osudili svi gledaoci emisije na Jutjubu u komentarima.

Čitaj još:   NAJVEĆE KATASTROFE, CUNAMI: Talasi od 50 metara, ostavljaju pustoš i mrtve...

Uključenje koje je sve šokiralo pogledajte u video snimku ispod teksta na 37:55…

Dešavanja u regionu prati naša suradnica: Adna BOJADŽIĆ

Izvor: Republika

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more