IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 22. januar 2021. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan hrabar, Bik u problemu, Blizanci nemaju probleme, Rak euforičan, Lav raspoložen, Djevica neopterećena, Vaga uživa u muzici, Škorpija uspješna, Strijelac strastven, Jarac zarađuje, Vodolija nema probleme, a Ribe su sentimentalne. Ovo je dnevni horoskop za 22. januar 2021. godine.

Ovan

Ako ste zaposleni, ovaj dan je kao stvoren za završetak nekih obaveza koje niste završili. U prvom delu dana osjećaćate se umorno i bez puno snage, ali posle dobrog doručka stvari će postati lakše. Nemojte da krijete od drugih da se osjećate loše, potražite pomoć doktora.

Bik

Svako bi trebalo da sebe pita dokle je stigao u životu i da li bi nešto želeo da promijeni. Danas je možda dan da sami sebi postavite to pitanje. Prošlost nikako ne možete da zaboravite, a da li bi sve da neke uspomene možete da izbrišete.


Blizanci

Imate pravo da se naljutite ako vam neki kolega kaže nešto što se vama ne svidi, ne morate uvek da budete kulturni i nasmejani. Nema ništa loše u tome ako mislite da neka osoba iz vaše okoline lijepo izgleda i da izgleda zanimljivo, nemojte se ustručavati da razgovarate sa njom.


Rak

Neka odluka od strane nadređenog vam se na prvu loptu neće dopasti, ali kada bolje razmislite, ta odluka će razdvojiti one što se provlače od onih što se trude više. Ne prikazujete svoje pravo raspoloženje pred partnerom ali se vidi da niste raspoloženi. Ili budite iskreni i recite šta vas muči, ili bolje glumite.

Djevica

Neko ko ne zna da postojite vam se sviđa, to nikada nije dobra situacija. Ili pokušajte da se upoznate sa tom osobom, ili odustanite od te priče. Emocije su vam duboko sakrivene, ali i dalje ste ona emotivna osoba koja zbog ljubavi umije da napravi neku ludost.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 20. septembar 2020. godine...

Vaga

Žudite za odmorom, a sada kada vam se ukazala prilika za njim, nekako nemate motivaciju da odete sami, plašite se da će vam biti dosadno. U dobroj ste formi, ali uvjek može bolje, to znate i sami.

Škorpija

Još jedan naporan dan je pred vama, svaki vaš novi dan je nova borba, vi ste već navikli na to, ali organizam nije, on najviše trpi posljedice vašeg stresnog načina života, pitanje je dokle ćete moći tako. Strpljivi ste bili nekad, stalno ste čekali na neku svoju šansu, ali sada vas to strpljenje izdaje, pitate se da li je vrijedelo čekati nešto, nešto što se možda nikada neće dogoditi. Gubite strpljenje i pretvarate se u jednu ogorčenu osobu.

Strijelac

Potrudite se da iznenadite voljenu osobu danas, ili bliske članove vaše porodice, učinićete jedno dobro djelo i osjećaćete se prijatno. Češće se trudite da usrećite ljude oko sebe. Dogovor je pola posla, a dobro raspoloženje je važan dio svake komunikacije, to ćete uvidjeti danas kada budete imali sastanak sa poslovnim saradnicima.

Jarac

Emocije ne smiju da vam budu na prvom mjestu kada je riječ o poslu, neke odluke ne zavise samo od vas ali vi ih morate sprovesti kako vam je naređeno. Šetnja u popodnevnim satima će vam izuzetno prijati, naročito sa simpatijom ili prijateljem.

Vodolija

Posao iz snova vam je tako blizu, ali ipak tako daleko. Moraćete da čekate još na novu poslovnu šansu, još uvjek nije sve sređeno za vaš premještaj. Ne priznajete sebi da vaša ljubavna veza ne funkcioniše, lažete i sebe i druge da je sve u redu.

Čitaj još:   EU UVODI COVID “zeleni pasoš”: Za vakcinisane i oporavljene od korone... (foto i video)

Ribe

Poslovne obaveze ne mogu da čekaju, ali vama tako jako treba kraći odmor da vam nikako danas nije do posla. Previše gubite fokus na neke stvari koje ne bi trebalo da budu vaša briga, a ako vas nešto muči, trebalo bi to da podelite sa najbližima, oni su tu da vam pomognu.

http://ibalkan.net