IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Milo Đukanović jedini kandidat za predsjednika, na 9. Kongresu DPS- a… (foto)

Kandidati za potpredsjednike DPS treba da budu: Ivan Vuković, Nikola Rakočević, Jevto Eraković, Andrija Nikolić, Sanja Damjanović, Abaz Dizdarević, Gordana Rajović i Mirsad Mulić

PODGORICA: Crna Gora, vijesti, subota, 23.01.2021…19.53… Milo Đukanović jedini kandidat za predsjednika, na 9. Kongresu DPS- a… (foto)

Predsjedništva Demokratske partije socijalista je u oči sjutrašnjeg 9. Kongresa jednoglasno predložilo da kandidat za predsjednika partije bude Milo Đukanović, a da kandidati za potpredsjednike budu: Ivan Vuković, Nikola Rakočević, Jevto Eraković, Andrija Nikolić, Sanja Damjanović, Abaz Dizdarević, Gordana Rajović i Mirsad Mulić.

“Od ukupno predloženih osam biće izabrana četiri potpredsjednika”, saopšteno je nakon sjednice Predsjedništva DPS-a koja je održana sinoć.

Takođe, na sjednici je ponovljeno opredjeljenje da se za dvije godine svi predsjednici Opštinskih odbora i predsjednik Partije biraju neposrednim glasanjem od strane partijskog članstva.

Čitaj još:   MILO SE ISPRSIO: Pjevači htjeli, da pjevaju džaba, ali je PLAĆAO sve I NAŠE I NJIHOVE pjesme... (foto)

“Konstatovano je da Demokratska partija socijalista ostaje čvrsto posvećena daljoj izgradnji građanske Crne Gore, njenog multietničkog i multikonfesionalnog sklada i evropske budućnost, a i da samo jedna tako snažna partija, uz spremnost za saradnju sa svim političkim je to subjektima koji dijele ove vrijednosti ciljeve, može biti garant njihovog očuvanja i ostvarenja”, zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Izvor CdM.me

DPS: Krivokapić, Bratićka i Spajić šokirali građane ponašanjem na… (foto i video)

Predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić, kao i ministri Vesna Bratić i Milojko Spajić nijesu Read more