IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČIĆ UPLAŠEN: Britanski soj korone stigao u Srbiju… (foto)

Aleksandar Vučić izjavio danas da je britanski soj koronavirusa stigao u Srbiju…

BEOGRAD: Srbija, vijesti, nedelja, 24.01.2021, 13.27… VUČIĆ UPLAŠEN: Britanski soj korone stigao u Srbiju… (foto)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas na televiziji Prva da je britanski soj koronavirusa stigao u Srbiju.

“Veoma sam uplašen, zato žurim sa svim ovim. Zlatibor Lončar me je obavestio jutros o ovome, ali je važno da smo to otkrili na vrijeme. Sa nadom kažemo da to možemo  da zaustavimo. Inače, ako nam se to i ne proširi, to je pakao za cijelu zemlju”, rekao je on, dodajući da novi soj donijela devojka iz Londona koja ima lakše simptome i koja je eto prethodno bila negativna na PCR testu.

“Njen suprug je imao teže simptome, obostranu upalu pluća. Mi smo uzeli uzorke i na Torlaku smo utvrdili da je to novi, opasni soj koronavirusa…

Čitaj još:   PRONAĐENO 10 KG DROGE: Državljani BiH uhapšeni u Njemačkoj... (foto)

Kompletno sve kontakte ove žene smo ispratili kako bi ih izolovali. Nismo mogli to da spijrečimo, jer je imala negativan PCR test  Da smo drugačije postupili, optužili me da ne dozvoljavam građanima svoje zemlje da uđu u zemlju”, rekao je Vučić, dodajući da nema razloga za paniku i zatvaranje.

“Na dnevnom nivou uzimamo uzorke koronavirusa i pratimo sve. Novi soj koronavirusa je užasan, ja sam pričao sa važnim ljudima u Londonu i okrenula mi se utroba ‘naopačke'”, istakao je predsjednik Srbije.

izvor agencije

AKTUELNA VLAST UNAPRIJED SLAVI: Po Nikšiću mašu zastavama Srbije… (foto i video)

Kampanja uoči izbora pristalice aktuelne vlasti u Crnoj Gori izašli Read more