IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZASTRAŠUJUČI GRAFITI NA SJEVERU CRNE GORE: “Oj Pazaru novi Vukovaru”, “živiš Arkane”, “Kolji Šiptare”… (foto)

Poruke koje lede krv u žilama. na fotografjama koje se dijele na društvenim mrežama piše: “Kolji Šiptare”, “živiš Arkane”, “Srebrenica”, “Oj Pazaru novi Vukovaru”…

BERANE: Crna Gora, Crna Hronika, vijeti, nedelja, 24.01.2021, 09.27… ZASTRAŠUJUČI GRAFITI NA SJEVERU CRNE GORE: “Oj Pazaru novi Vukovaru”, “živiš Arkane”, “Kolji Šiptare”… (foto)

Zastrašujući grafiti na jednoj zgradi u Beranama, naselje Dolac, sa porukama koje lede krv u žilama.

Na fotografjama koje se dijele na društvenim mrežama piše: “Kolji Šiptare”, “živiš Arkane”, “Srebrenica”, “Oj Pazaru novi Vukovaru”.

Ove jezive poruke udaraju na međuvjerski sklad, prenosi portal CdM.

Sramne su poruke koje pozivaju na klanje siju mržnju i strah, a morale bi biti dovoljne da neko od nadležnih reaguje i pravdi privede počinioce.

Foto. Facebook

Inače, ovo nije prvi put da na ovom napuštenom objektu osviću grafiti sa porukama mržnje. I ranije je to bio slučaj, pa su bili prekrečeni, a danas su opet ispisani.

Ovo nije prvi put da se u Beranama  pojave grafiti koji siju mržnju i stvaraju osjećaj straha.

Čitaj još:   Akademik CANU dr Backović : Uvođenje vjeronauke bilo bi anahrono, neustavno i diskriminacija djece... (foto)

U beranskim naseljima Hareme, Talum i Obalsko u avgustu su osvanuli grafiti mržnje – na zidovima kuća u tim naseljima u kojima živi muslimansko stanovništvo, pojavili su se portreti četničkog vojvode Pavla Ðurišića i vođe četničkog pokreta Draže Mihailovića.

Foto. Facebook

Izvor: CdM

NOVI PAZAR: Nebojša sahranjen na groblju gdje je i ubijen, ostavio suprugu, dva sina i ćerku… (foto)

POSLIJE ZLOČINA MIRNO ĆASKAO SA POLICAJCIMA, novi detalji krvavog porodičnog Read more