IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. JANUAR 2021.godine

U svađi ste sa partnerom i to će da potraje!

ISTANBUL: Regija, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 26.01.2021…22.59… DNEVNI HOROSKOP ZA 27. JANUAR 2021.godine

Jarac samouveren, Blizanac odan, Vodolija raspoložena, Ribe ljubomorne…

Ovan
Danas pravite konačne planove za vikend i u tom smislu poduzimate potrebne korake. Kod vas se uvijek sve dešava u pet do dvanaest. Posao vam je na drugom ili mozda trećem mjestu, ali vas za to ne treba okrivljavati. Radili ste punom parom , pa sad zaslužujete odmor. Možda ne bi bilo loše da organizujete nekakav roštilj ili porodično druženje.

Bik
Vjerovatno ćete dan provesti u druženju sa porodicom. I dalje vam se po glavi vrzmaju različite dobitne kombinacije, pa biste mogli pokušati sa nekom od igara na sreću. Ukoliko juče niste ostvarili dobitak, današnji dan vam je takođe povoljan. Ukoliko planirate da obiđete drage prijatelje danas je pravo vrijeme za to.

Blizanci
Možda zato što je subota, a možda zato što imate razloga za osmijeh, vi ste naprosto srećni. Kako god se organizujete danas biće vam dobro. Ipak, nađite malo vremena za boravak u prirodi. Vašem organizmu je itekako potreban čist vazduh i pogled na zelenilo. Tokom radne sedmice funkcionišete pod pritiskom, pa vam je potrebno opuštanje.

Rak
Ni danas niste najsjanije raspoloženi. Glavni krivac za to je vaš vladar Mjesec, koji se trenutno nalazi u vašoj trećoj kući koja je između ostalog kuća komunikacije. Kako ona kod vas pada u znak Djevice, osjećate se pritisnutima uza zid, pa ćete biti skloni da nervozu i frustracije istresate na nekome ko to zaista ne zaslužuje. Bolje je da se obuzdavate.

Lav
Vikend provodite opuštajući se na vama svojstven kraljevski način. Niste raspoloženi da radite i to ćete svima jasno staviti do znanja. Treba vam jedna pauza od posla, pa ćete nastojati da oba dana vikenda iskoristite za to. Javite se prijateljima sa kojima se duže vrijeme niste čuli, jer se već pitaju gdje ste nestali!

Čitaj još:   BAKIR KOCA: U ZNANJU I RADU JE MOĆ...

Djevica
Nije baš idealan dan za Djevice kad je o njihovom zdravlju riječ. Imunitet vam je oslabljen i poprilično ste iscrpljeni. Obavezno poduzmite sve što je potrebno da zaštitite vaše ionako krhko zdravlje. Kad je riječ o poslu danas pokušajte da napravite predah iako će ljudi sa kojima sarađujete pokušati da vas navedu da radite i više nego što je potrebno.

Vaga
Ukoliko imate nekakve projekte koji uključuju partnerstvo danas biste mogli naići na poteškoće. Naime, vi ćete htjeti jedno, druga strana nešto drugo i nikako nećete moći da napravite kompromis. Savjetuje vam se da sve što možete danas radite sami da biste izbjegli nepotrebno nerviranje i da bi ste mogli istinski da uživate.

Škorpija
Ni danas niste u najboljem izdanju. Sumorni ste, neraspoloženi i osjećate se zapostavljeno. Ništa od svega toga nije istina, ali vi danas naprosto ne želite da razmišljate drugačije. Zapali ste u kolotečinu, dosadno vam je , a kad je o problemima riječ niste u stanju da razlučite šta je stvarno , a šta plod vaše mašte.

Strijelac
Iako je prvi dan vikenda mnogi od vas odlučuju da ga provedu radeći. Imate toliko volje i želje da napravite nešto novo da bi prosto šteta bila da to ne učinite. Sigurni ste u sebe i imate dovoljno vjere da ćete postići uspijeh , a kad se tome još doda radna energija kojom zračite, ostaje samo da se bez odlaganja prihvatite posla.

Čitaj još:   PRIŠTINA: Skupština Kosova radi na nacrtu Rezolucije o genocidu Srbije na Kosovu...

Jarac
Na putu ste da ostvarite planove koji se tiču vašeg poslovnom opredjeljenja. Trenutna situacija vam ide na ruku. Poduzmite potrebne korake i vrlo brzo ćete uživati posmatrajući kako se situacija odvija u vašu korist i lagano vas vodi ka vašem cilju. Kad je o ljubavi riječ, na vaše zadovoljstvo, sve je kako je i prije bilo.

Vodolija
Posvetite vrijeme ljubavnom partneru. Malo ste ga zapostavljali ovih dana, pa je danas krajnji momenat da mu ukažete na bitno mjesto koje ima u vašem životu. Situacija u kući je nategnuta i vi nastojite da što manje vremena boravite u njoj. Za sada je to i najbolje rješenje. Klonite se nepotrebnih sukoba…

http://iBalkan.net

Dnevni horoskop za 31. decembar 2020…

Škorpija očajna, Vaga asocijalna, Bik umoran, Vodolija zadovoljna... Zato i Read more

Dnevni horoskop za 29. decembar 2020. godine

Ovan u sukobu sa okolinom, Biku problemi na posli, Blizanci Read more

Dnevni horoskop za 5. decembar 2020. godine

Ovan i Vodolija u ljubavi, Bik gubi konce, Blizanci zanimljivi Read more

Dnevni horoskop za 26. novembar 2020. godine

Ovan pokazuje moć, Bik krije tajne, Blizanci idu ka vrhu, Read more