IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Fener do osme uzastopne pobjede: Kanarinci se navikli na Moskvu i Euroligu… (foto i video)

Košarkaši “giganta sa Bosfora” Fenerbahčea pobijedili su u gostima ekipu Himkija sa ubjedljivih 107: 76 (23: 22, 30: 22, 30: 13, 24: 19), u utakmici 23. kola Eurolige…

MOSKVA: Svijet, Sport, vijesti, petak, 28.01. 2021…00.59… Fener do osme uzastopne pobjede: Kanarinci se navikli na Moskvu i Euroligu… (foto i video)

Fenerbahče je upisao osmu uzastopnu, a ukupno 13. pobjedu u Euroligi i osmi je na tabeli, dok je Himki posljednji sa skorom 2/21.

Himki je samo uspeo da održi rezultatsku klackalicu u prvoj četvrtini, a onda se pred naletima ekipe Igora Kokoškova srušio poput kule od karata.

Otkako je Marko Gudurić došao u Fenerbahče, tim Igora Kokoškova ne zna za poraz u Euroligi.

Posle Olimpijakosa, Asvela, Crvene zvezde, Baskonije, Panatinaikosa, CSKA i Makabija, sada je i slabašni Himki položio oružje pred turskim gigatskim timom.

Ovo je bila ujedno i pobjeda sa najvećim brojem datih poena Fenerbahčea u Euroligi. Osma pobjeda zaredom. Fener je zabeležio i rekordnih da se zna 29 asistencija.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Nando de Kolo sa 18 poena, poen manje ubacio je Lorenzo Braun, Jan Veseli je dodao 15, dok su redom Marko Gudurić i Dešon Pijer utakmicu završili sa po 14 poena.

Čitaj još:   PO NAMA Evo da li ćete smršati, ako preskačete VEČERU... (foto)

U redovima Himkija najbolji je bio Aleksej Šved sa 29 poena, a dvocifren učinak imao je još jedino Jevgenij Voronov koji je ubacio 11 poena.

Svu besmislenost Himkija pokazuje činjenica da je Aleksej Šved ubacio 29 poena, ali šta to vrijedi kada je ruski tim primio preko 100 poena i služi ove sezone kao vreća za udaranje.

Momak rođen u Priboju Marko Gudurić je utakmicu završio sa 14 poena uz šut od 4/4 za dva, 2/5 za tri, imao je i četiri skoka, tri asistencije kao i jednu ukradenu loptu.

Najefikasniji kod Fenerbahčea bio je Nando de Kolo sa 18 poena, Lorenzo Braun je dao 17, Jan Veseli 15, a Džarel Edi 10 poena. Baš se Fenerbahče raspucao na ovom duelu. Zato je i stigao do 107 poena.

Poslije klimavog starta sezone, Fenerbahče je totalno proradio, dobio je i to osam vezanih utakmica u Euroligi, a to se poklopilo i sa dolaskom Marka Gudurića u ekipu.

Očito da Fener koji ima izuzetan raspored i daleko više utakmica u svojoj avliji u Domu ULKER ARENE sa azsike strane grada Megapolisa ma Bosforu i da se može uključiti u trci za prve četiri pozicije i završnicu u Eurolige…

Čitaj još:   Penzija "ludog Irca" je BILA LAŽ, Habib ponovo u ringu, ZA TITULU u Abu Dabiju! (video)

http://iBalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more