IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IVAN IVANOVIĆ prijavio policiji Sarapu zbog pretnji… (foto)

Voditelj Ivan Ivanović, gostujući u jutarnjem programu “Probudi se” na televiziji, izjavio je da je prijavio policiji pretnje koje je dobio od voditelja Predraga Sarape…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, petak, 28.01. 2021…10.59… IVAN IVANOVIĆ prijavio policiji Sarapu zbog pretnji… (foto)

Ivan Ivanović istakao da je cio slučaj prijavio odeljenju za visokotehnološki kriminal, a pomenute prijetnje voditelj dobio preko društvene mreže Tviter, ali i preko telefona.

Cio sukob, a potom i prijetnje upućene voditelju emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, počele su od tvita ministra Nikole Selakovića da se “Srbi “ne bi prezivali na ‘ić’ da nije bilo Stefana Nemanje”, što je bila reakcija na brojna osporavanja javnosti na postavljanje spomenika Stefanu Nemanji.

Ivanović je tada na Tviteru u šaljivom maniru pomenuo Sarapu: “Sarapa nije Srbin ?! U šoku sam !”, napisao je on na društvenoj mreži.

Ipak, tada je naišao na salvu uvredu, ali i prijetnji od strane voditelja TV “Pink”. Ivanović je istakao kako mu je iste večeri Sarapa SMS-ovima a kao i pozivima upućivao salve uvreda, vređao mu je i oca, i majku, cjelu familiju.

Više puta mu je poručio: “Moj si”, a potom mu rekao i da će mu “je**ti mater”. Situacija ni na Tviteru nije bila bolja, pa je tako Sarapa istakao da će “odbraniti čast krvlju”.

Čitaj još:   "VRIJEME JE DA SRUŠIMO OVO ZLO S VLASTI...": Najavljeno ujedinjenje opozicije u SRBIJI…

Ivan Ivanović je istakao a i da je sve pretnje prijavio nadležnim službama. Međutim, kako je istakao, reakcija UNS i NUNS je izostala.

“Svi ćute, svi se prave mrtvi kao da se ništa nije dogodilo. Imao sam ja i zanimljivu prepisku s Dušanom Mašićem iz UNS. Očekivao sam da UNS ili NUNS nešto izjave na temu Sarapinog ponašanja, jer njihovo je da se oglase, a policija je tu da me štiti. On mi je objasnio da se udruženja bore za prvo i sve profesionalne standarde i brane svoje članove, i objasnio da Sarapa nije član, pa njime ne bave. Njih uopšte ne interesuje onaj ko nije član njihovog udruženja. Ja mislim suprotno. Jer, kad god izbije spor a i oko moje emisije, novinari zovu NUNS i UNS. Ni ja nisam član, ne znam zašto se onda time bave”, rekao je jutros Ivanović i dodao:

“Ozbiljno kada ti neko praktično kaže da će da ti ubije da bi odbranio čast svoje porodice. Kada ljudi tako nešto napišu predsjedniku Vučiću, dobiju 30 dana ili šest mjeseci zatvora”, primetio je Ivanović...

izvor Nova.rs

Čitaj još:   ŠOKANTNI REZULTATI NAKON EKSPERIMENTA: 8 sati bez telefona, kompjutera i televizora za tinejdžere... (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more