IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI DETALJI: Čeda Jovanović, o svojoj borbi za život… (foto i video)

Čedomir Jovanović, je prilikom gostovanja na jednoj televiziji opisao svoju borbu protiv infekcije covid- 19, i svoje dane u provedene u Covid bolnici…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, subota, 30.01.2021…14.19… NOVI DETALJI: Čeda Jovanović, o svojoj borbi za život… (foto i video)

Predsjednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović, danas je prilikom gostovanja na jednoj srpskoj televiziji opisao svoju borbu protiv infekcije covid-19, i svoje dane u provedene u bolnici.

“Zahvalan sam svima onima koji su omogućili da budem otac svojoj djeci, brat, suprug”, naveo je Jovanović prilikom gostovanja.

Predsjednik LDP je ispričao da mu je 12 dana januara koje je proveo u bolnici proletjelo kao jedan minut. Rekao je da je njegova bolest bila posledica covid-19.

“Uradili su mi rendgen pluća i bili su šokirani. Četiri santimetra krvi jedno plućno krilo, drugo plućno krilo dva i po centimetra krvi, dijafragma potpuno atrofirala, pala na srce. Cijeli abdomen puta pet – pet puta veći želudac, tanko, debelo crijevo”…

Čitaj još:   ANDREJ Nikolaidis- OKUPACIJA CRNE GORE: TREĆI PUT BOG POMAŽE...

“Osjećao sam stalni zamor, malaksalost, povremene bolove u donjem dijelu pluća. Ispostavilo se da se dijafragma upalila, atrofirala, pala na srce, upala je izazvala i torakalni dio kičme, upala lijevog i desnog plućnog krila, krvarenja, upalu plućne maramice… haos”, ispričao je Jovanović.

Tom prilikom je poručio, da negativan test i izlazak iz bolnice ne znače da treba zabataliti sve mjere opreza koje su propisane u cilju saniranja covid-19 infekcije.

izvor nova. rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more