IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRITAN NA PUTU ZA ROŽAJE: Želio da sve časti burekom, dobio odgovor kojem se nije nadao! (foto)

Dritan sa svojom svitrom svratio u najpoznatiju kolašinsku burekdžinicu, na ulazu je rekao da on časti sve prisutne po burek, na to je ustao jedan Kolašinac…

KOLAŠIN: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 02.02.2021…19.49… DRITAN NA PUTU ZA ROŽAJE: Želio da sve časti burekom, dobio odgovor kojem se nije nadao! (foto)

Na Facebooku je danas korisnik pod imenom Igor Radulović objavio, kako je naveo, anegdotu koja se juče dogodila u Kolašinu.

Glavni akter priče je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, koji je kako se navodi, posjetio juče jednu pekaru u tom gradu.

Korisnik je uz napomenu da ne dijeli obično gradske anegdote te i po Facebooku, prepičao u najsirovijoj, neprerađenoj verziji.

-A ide ovako– juče je na proputovanju za Rožaje je i potpredsjednik Vlade Dritan sa svojom svitrom svratio u najpoznatiju kolašinsku burekdžinicu…

Čitaj još:   ISTRAŽIVANJA I SRESTVO MANIPULACIJA: Unaprijed poznati pobjednici izbora, borba za cenzus zanimljivija... (foto)

Ulazeći rekao je da on časti sve prisutne po burek. Na to je ustao prvo jedan Kolašinac, specifičan po tome što nikad ne priča o politici, bacio euro na sto, i rekao potpredsjedniku Vlade– fino si nas ti već častio, i ode preko vrata– piše u objavi Radulovića na Facebooku.

foto Facebook

Izvor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more