IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRITAN NA PUTU ZA ROŽAJE: Želio da sve časti burekom, dobio odgovor kojem se nije nadao! (foto)

Dritan sa svojom svitrom svratio u najpoznatiju kolašinsku burekdžinicu, na ulazu je rekao da on časti sve prisutne po burek, na to je ustao jedan Kolašinac…

KOLAŠIN: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 02.02.2021…19.49… DRITAN NA PUTU ZA ROŽAJE: Želio da sve časti burekom, dobio odgovor kojem se nije nadao! (foto)

Na Facebooku je danas korisnik pod imenom Igor Radulović objavio, kako je naveo, anegdotu koja se juče dogodila u Kolašinu.

Glavni akter priče je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, koji je kako se navodi, posjetio juče jednu pekaru u tom gradu.

Korisnik je uz napomenu da ne dijeli obično gradske anegdote te i po Facebooku, prepičao u najsirovijoj, neprerađenoj verziji.

-A ide ovako– juče je na proputovanju za Rožaje je i potpredsjednik Vlade Dritan sa svojom svitrom svratio u najpoznatiju kolašinsku burekdžinicu…

Čitaj još:   VELIKI GUBITAK ZA BIH: Umro, akademik Ljubomir Berberović...

Ulazeći rekao je da on časti sve prisutne po burek. Na to je ustao prvo jedan Kolašinac, specifičan po tome što nikad ne priča o politici, bacio euro na sto, i rekao potpredsjedniku Vlade– fino si nas ti već častio, i ode preko vrata– piše u objavi Radulovića na Facebooku.

foto Facebook

Izvor aktuelno.me

PORUKA:”Zlatan je moćan i zašto je u Sanremu, voli izazove i adrenalin”… (foto i video)

"Ako ne postavljate izazove nikada nećete da pobjedite..." SANREMO: Svijet, Read more