IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NAJVEĆI HONORARI ZADRUGE: Cifre od kojih boli glava! (foto i video)

“Zadruge” ima najjače likove, prema tome za očekivati jr da će i finansijski nadmašiti rekorde po fondu koji je određen za honorare…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 02.02.2021… 20.49…NAJVEĆI HONORARI ZADRUGE: Cifre od kojih boli glava!

Kako prenose domaći mediji, produkcija je izdvojila čak skoro i do dva miliona eura za honorare učesnika.

Najveći honorar, u četvrtoj sezoni a vjerovatno u istoriji rijalitija na našim prostorima, dobiće Kristijan Golubovic. Ovo je to i sam potvrdio u jednom od intervjua koji je dao prije ulaska u rijaliti.

Prema ovim informacijama, za devet mjeseci boravka u “Zadruzi 4”, on bi navodno trebalo da dobije 350.000 eura, odnosno preko 41 milion u istim toi jeste u dinarima.

Blizu toga u visini honorara tu je i Miljana Kulić. Ona je ovog puta pa i malo precijenila sebe, pa je od produkcije zahtjevala 250.000 eura za istih ili deset mjeseci.

Međutim, Miksi će nedeljno dobijati 2.500 eura, pa ako ostane a i do kraja imaće sto hiljada eura. Na to treba dodati honorar njenog sina Željka, koji dobija 500 eura nedeljno, kao i majke Marije Kulić.

Čitaj još:   VIC DANA Villa poručila bračnom paru...

Marijin honorar je također 2.500 eura nedeljno.

U rijaliti bi trebala uci i starleta Stanija Dobrojević. Njoj je skočila cijena- u drugoj sezoni uzimala je honorar od dvije hiljade eura nedeljno, a da i sada traži hiljadu više.

Jedan od većih honorara dobio bi da nije istjeran iz Zadruge 4 i lik joji je među najkontraverznijim likovima Miki Đuričić. On je uspeo da ugovori honorar od 1.500 eura nedeljno, nažalost ubrzo je diskvalificiran a da je ostao po izlasku iz rijalitija u džepu je mogao imati 60.000 eura.

Naravno, to su samo neki od najjačih igrača koji će biti najplaćeniji, a postoji budžet i za one manje poznate. Pored toga, pobjednik dobija i po ugovorima za one koji se nadaju tituli pobjedniak 50.000 evra i do same nagrade.

Dešavanja u regionu za portal iBalkan.net ADNA Bojadžić…

Pogledajte naš BONUS VIDEO

izvor ibalkan.net

Dnevni horoskop za 3. mart 2021. godine

Ovan odlučan, Bik opušten, Blizanci zadovoljni, Rak lijenj, Lav svjestan Read more