IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: Policija uhapsila trojica napadača na Ugljanina… (foto)

Novopazarska policija uhapsila je trojicu muškaraca osumnjičenih da su u jednom ugostiteljskom objektu, u Novom Pazaru napali i povrijedili Irfana Ugljanina (42)…

NOVI PAZAR: Srbija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 02.02.2021…09.19… NOVI PAZAR: Policija uhapsila trojica napadača na Irfana Ugljanina… (foto)

Novopazarska policija uhapsila je trojicu muškaraca osumnjičenih da su, u jednom ugostiteljskom objektu, napali i lakše povrijedili Irfana Ugljanina (42), saznaju dobro obavješteni lokalni portali u Novom Pazaru…

Policijska uprava saopćila je da su zbog sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje uhapšeni V.S. (31), S.B. (31) i R.M. (34), nakon čega im je, po nalogu nadležnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati.

Prema saznanjima radija medija, oni su u jednom kafiću, u Ulici Stefana Nemanje, pesnicama, ali i barskim stolicama, napali Ugljanina i nanijeli mu lakše tjelesne povrjede. Tom prilikom načinjena je i znatna šteta u samom istom objektu.

Čitaj još:   ZADRUGA: EDIS ne želi da živi u Beogradu a DRAGANA neće u NOVI PAZAR

Ugljanin je prethodnih nedjelja na društvenim mrežama oštro kritikovao lokalnu vlast i pojedince u Novom Pazaru, optužujući ih za pronevjere, ali još uvijek nije poznato da li je to bio povod za napad na njega.

Izvor: Radiostoplus.com

Novinari TV SARAJEVO po VAKCINU stigli u NOVI PAZAR ( foto)

Bratski grad Sarajevo je jedan od gradova koji je Novom Read more

PAZARCI POKRENULI AKCIJU “SANDŽAK ZA BOSNU”

U okviru akcije "Sandžak za Bosnu" ljudi sa ovih prostora Read more