IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS: Brutalne prijetnje studentkinji FPN- ”Miljana foteljicu vrati, četnici će tebe klati’’… (foto)

Prijetnje prijavila Upravi policije Crne Gore u Podgorici u nadi, kako kaže, da će joj  pomoći u otkivanju ko stoji iza anonimnih profila sa kojih joj stižu prijetnje, ali, oni joj nijesu izašli u susret…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika,, vijesti, srijeda, 03.02… 13.59… UŽAS: Brutalne prijetnje studentkinji FPN- ”Miljana foteljicu vrati, četnici će tebe klati’’… (foto)

Studentkinja Fakulteta političkih nauka, Miljana Krivokapić, obratila je se portalu Aktuelno zbog brutalnih prijetnji koje dobija na ličnom Tviter nalogu, a koje su zasnovane na nacionalnoj i partijskoj pripadnosti.

Krivokapić je kazala da je prijetnje prijavila Upravi policije Crne Gore u Podgorici u nadi, kako kaže, da će joj  pomoći u otkivanju ko stoji iza anonimnih profila sa kojih joj stižu prijetnje. Ali, oni joj nijesu izašli u susret.

“Od Uprave policije sam dobila povratnu informaciju da ne mogu da mi izađu u susret u saznanju lica koja stoje iza profila. Svjesna sam da i drugi poput mene se suočavaju sa istim ili sličnim problemima, ali zbog nedostatka hrabrosti ili straha za ličnu bezbjednost ne djeluju da spriječe iste’’, navela je Krivkapić.

U prijetnjama studentkinji – ”Miljana foteljicu vrati, četnici će tebe klati’’, ”đe si ku*** ustaška’’…

Čitaj još:   NAŠI REPORTERI Prvi put na kruzeru: Evo šta treba sve da znate...

U saopštenju koje je dostavila portalu Aktuelno navela je da se obraća našem portalu, kao uticajnom mediju, kako bi indirektno podstakli i druge da “zajedno ukažemo na problem koji mi Crnogorke i Crnogorci imamo na društvenim mrežama zbog trenutne političke situacije i koji smo ugroženi od strane ”srpskog sveta” na crnogorskim mrežama”.

U prilogu objavljujemo prijetnje upućene Miljani Krivokapić putem Tvitera.

Izvor aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more