IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ATRAKTIVNA I SKANDALOZNA: Sve o Maji Marinković… (foto i video)

Maja Marinković je starleta i učesnica više sezona rijaliti šou programa ima 24 godine i dolazi iz najvećeg grada u regionu…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, petak, 05.02.2021… 11.56…  ATRAKTIVNA I SKANDALOZNA: Sve o Maji Marinković… (foto i video)

Maja MARINKOVIĆ je na kraju 2020. godine na svom profilu na Instagramu imala više od 163.000 pratilaca.

Ista Maja Marinković a obzirom na to ona se bavi reklamiranjem određenih brendova i na taj način zarađuje na društvenim mrežama. U medijima se počela pojavljivati ulaskom u rijaliti šou.

Tada je govorila da je ranije radila kao model, ali nije bila prepoznatljiva u javnosti. Poznata je po brojnim plastičnim operacijama na licu i tijelu kojim je u potpunosti promijenila svoja lični opis.

U drugoj sezoni „Zadruge“ osvojila je peto mjesto, iako nije bila ona izrazito primjećena učesnica. Već naredne sezone, iz rijalitija izašla kao neko koje i prepoznatljiva ljubavnica oženjenog Marka Janjuševića Janjuša, sa kojim je imala seks pred kamerama.

Raskinuli su po izlasku iz rijalitija. Maja je ušla i u „Zadrugu 4“ gdje je imala izlive bijesa i ljubomore, a potom se pomirila sa Janjušom. Detalji iz njenog privatnog života javnosti nisu u potpunosti poznati.

Maja je u rijalitiju ispričala da je najviše vezana za svog tatu Takija a koji joj je najveća podrška. Sa majkom nije u dobrim odnosima.

Odrastala je „kao kap vode na dlanu“ i tata joj je sve obezbijedio. Ona je bila djevojka prosječnog izgleda koja je željela da postane popularna a da i bude model. Bila je u mnogim muzičkim spotovima. Podvrgla se velikom broju plastičnih operacija i potpuno promenila lični opis.

Maja Marinković, uložila je na desetine hiljada eura u operaciju lica, i prvo od jagodica, očiju, nosa, do grudi i drugih dijelova tijela.

U drugoj sezoni “Zadruge” je ostala upamćena po vezi sa rijaliti učesnikom Markom Miljkovićem koji je kasnije bio sa Lunom Đogani. Maja je priznala da je bila zaljubljena u njega, dok je Marko priznao da je Maju i to iskoristio u rijalitiju jer mu je bilo dosadno.

Čitaj još:   SUD POTVRIO: Safija na spavanju zapalila bivšeg muža Sulejmana i ljubavnicu Sedinu... (foto)

Iako je kroz drugu sezonu prošla poprilično mirno u odnosu na i sve druge učesnike, Maja je zadobila simpatije publike i osvojila veliki broj glasova u finalnoj noći „Zadruge 2“.

U trećoj sezoni „Zadruge“ njeno učešće u potpunosti obilježilo prijateljstvo, a potom i ljubav sa oženjenim košarkašem Markom Janjuševićem Janjušom.

Sve je počelo kroz svakodnevno druženje, a kasnije su počeli da vode duge razgovore ispod jorgana. Mnogi su to negativno komentarisali da su skretali Maji pažnju da takav odnos sa oženjenim muškarcem nije ispravan, ali ona tome nije davala na značaju.

Nastavila je po svome i zaljubila se u Janjuša koji je tada bio u braku. Kada su napustili rijaliti, Janjuša je žena ostavila i on je nastavio vezu sa Majom. Njihova veza bila je veoma turbulentna i raskinuli su. Maja tada medijima poslala više svojih fotografija na kojima se vide modrice i podlivi tvrdi i sa tvrdnjom da ju je Janjuš fizički i psihički zlostavljao tokom njihove veze.

U četvrtoj sezoni su nastavili svoju vezu koja je bila turbulentna kao i prije. Međutim to nije dugo potrajalo. Maja i Janjus su raskinuli, te je Maja bila u aferi sa Milanom Jovanovicem, Čorbom.

Ta “veza” nije dugo potrajala i nije završilo kako je Maja planirala. Ljubavni život mimo rijalitija: Atraktivnu učesnicu dovodili su u ona vezu sa mnogim muškarcima, a jedan od njih je i popularni muzičar Rasta.

Takođe, Maja Marinković je bila u vezi sa Mladenom Vuletićem, i to i rijaliti igračem koji je jedan od pobjednika šoua „Parovi“ na „Happy“ televiziji.

Čitaj još:   NAKON KIŠE, STIŽE NAM I ZAHLAĐENJE: Vrijeme koje se očekuje narednih dana... (foto)

Zadnjih par dana za nju se veže još jedan skandal. Naime izvesni Mile Piton, kako se predstavlja, koji živi u Beču, otkrio je da je Maja Marinković a i zbog svojih malverzacija uspjela da mu ukrade veliku količinu novca, što nikako ne može da joj oprosti.

– Maja me je pokrala! 25.000 eura je bilo u pitanju, a razvela me je od žene- naveo je za Star Mile, koji ima 46 godina, te navodi da su mnogi bili upućeni u njihovu vezu koju su imali dok je ona bila “na slobodi”, odnosno van rijalitija...

Dešavanja u regionu za regionalni portal iBalkan.net prati ADNA Bojadžić

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more