IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 8. februar 2021. godine

Uspješan dan za Ovna, Biku ne prijaju promjene, Blizanci prilagodljivi, novi posao za Raka, komplikacije za Lava, Djevici potrebna regeneracija, Vaga se dvoumi, dobar dan za Škorpiji, Strijelac u poslu, Jarac zarađuje, Vodolija jaka, a Ribe umorne. Ovo je dnevni horoskop za 08. 02. 2021. godine.

OVAN

Do sada ste imali ustaljeni raspored, radili ste uobičajenim tempom, ali nastupa mnogo žešći od onog na koji ste navikli. Ukoliko želite da vam se neko približi morate mu pokazati da ste spremni za nešto novo. Iskažite svoj šarm na pravi način. Bićete blagi meteoropata, pa shodno tome pokušajte da popravite raspoloženje.


BIK

Možete očekivati prelazak na novo radno mjesto. Ukoliko se pokažete na ovom poslu, možete očekivati i bolje finansije, kao i mogućnost daljeg napredovanja. Osoba iz prošlosti vam neće dati mira. Ako se bavite sportskom aktivnošću, povedite računa da se ne povrijedite.


BLIZANCI

Ubaciće vas u vatru, dobićete rokove za završavanje poslova. Ako ste slobodni, od provodadžisanja nema ništa. Moraćete sami da krenete u akciju. Mogući su manji stomačni problemi.


RAK

Radićete u timu i svaki vaš rad biće evidentiran, tako da ćete ostaviti veliki utisak na nadređene. Dileme u partnerskim odnosima su moguće zahvaljujući komentarima dušebrižnika iz vašeg okruženja. Važno je da postanete umjereniji u ishrani. Izbacite slatkiše, koji vam prave veliki problem.

LAV

Napokon dolazite do novca. Ne samo da ga dobijate iz inostranstva, već vas očekuju i posebni bonusi. Ukoliko ne želite da izgubite partnera, moraćete da promjenite neke svoje stavove. Stariji pripadnici znaka neće imati ni bolju, ni lošiju situaciju što se tiče zdravlja.

Čitaj još:   BANJA LUKA: Veliki požar, vatrogascima posao otežava jak vjetar... (video)


DJEVICA

Koliko radite, toliko i zaradite. Neiscrpni ste u idejama, tako da drugi vole da rade sa vama. U ljubavnim odnosima funkcionišete gotovo besprekorno i ne treba da vas brine šta druge misle o tome. Da se ne bi ste previše ugojili, počnite da vježbate, šetate.


VAGA

Vi ne samo da zarađujete, već i omogućavate i drugima da zarade. Očekujte poslovnu ponudu iz inostranstva, što bi ste trebali bez pogovora prihvatiti, jer vam to može biti odskočna daska za dalje poslove. Partner manje nema potrebu da vas prati i ugađa. Konzumirajte više žitarica, povrća i voća.

ŠKORPIJA

Slijedi vam velika i vrlo uspešna poslovna karijera. Naoružajte se snagom, energijom, znanjem, da bi ste mogli da se prikažete u najboljem svjetlu. Ovaj dan je odličan za stabilne emotivne odnose i razvijanje veze. Počnete s redovnim fizičkim vježbama.


STRIJELAC

Na poslovnom planu vas očekuje neka vrsta obuke, usavršavanja, a zatim i prelazak na novo radno mjesto. Partnera uključite u svoje planove ili preusmjerite pažnju u pravcu koji je on izabrao, time će svađe i nesporazumi biti izbjegnuti ili bar vidno umanjeni. Vaše uobičajene hronične tegobe će vas pratiti, ali ste se već navikli i to vas neće dodatno nervirati.

JARAC

Dovoljno ste stručni, imajte vjere u sebe! Očekujte realizaciju posla za koji ste se angažovali, za koje ste mislili da je nemoguće da se obistini. U emotivno – partnerskim odnosima se malo toga dešava, jer i niste zainteresovani za ozbiljniju vezu. Odbacite bilo kakvu nervozu i nezadovoljstvo.


VODOLIJA

Na vama je da se izborite od tuđih uticaja, da se izolujete i koncentrišete samo na svoje poslovne obaveze. Moguć je premještaj na bolje radno mjesto. S partnerom možete imati sukob na samom početku dana. Pojačajte unos vitamina, povedite računa o ishrani.

Čitaj još:   STAROST SE NE OGLEDA U SIJEDOJ KOSI, VEĆ U ISPUCALIM PETAMA: Želite da se podmladite, radite ovo...


RIBE

Dobićete priznanje koje ste davno zaslužili. Budite oprezni i platite na vrijeme zaostale račune, jer nećete moći sve da regulišete. Do kraja dana završite sve prispele obaveze. Slobodnim Ribama je zagarantovan dobar provod, druženje i uživanje. Bilo bi poželjno da se posvetite zdravijoj ishrani.

http://ibalkan.net

Dnevni horoskop za 3. mart 2021. godine

Ovan odlučan, Bik opušten, Blizanci zadovoljni, Rak lijenj, Lav svjestan Read more