IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 9. februar 2021. godine

Ovan umoran, Bik nervozan, Blizanci euforični, Rak malaksao, težak dan za Lava, Djevici Jarac najbliži, Vaga traži razumjevanje, dobar period za Škorpiju, stres za Strijelca, Vodolija ne miruje, a Ribe odlično. Ovo je dnevni horoskop za 09. februar 2021. godine.

OVAN

Na poslu ćete biti nezadovoljni. Opterećeni ste, a veliki udio ima i činjenica da ne volite to što radite. Naglašena je pojava značajne osobe u vašem poslovnom okruženju, koja će pobuditi emocije. Očekuje vas prehlada, koja će rezultirati problemima sa urogenitalnim traktom.

BIK

Budite malo više zainteresovani za rad. Strpljenjem ćete moći da prevaziđete sve neprijatne situacije sa kojima se susrećete. Teško da ćete ostati usamljeni, budući da su vaši kvaliteti šarm, elokvencija, elegancija i naravno – ljepota. Bilo bi poželjno da povedete računa o opštem zdravstvenom stanju da se nešto ne bi iskomplikovalo.

BLIZANCI

Dobićete lijepu poslovnu ponudu! Osoba iz radne okoline će vam dati predlog koji ćete prihvatiti. Neke emocije koje ste tajili, postaju očigledne. Pokušajte da se pričuvate, da se ne prehladite, jer vam to može uzrokovati ozbiljnije probleme

RAK

Štedljivi ste i razložni, pa se potrudite da se danas maksimalno suzdržite od trošenja, jer postoji velika mogučnost neplaniranih troškova. Privući će vas osoba iz vašeg poslovnog okruženja, neko vrijeme ste uspjevali da sakrijete svoju zainteresovanost, ali nema potrebe za tim – simpatije su obostrane. Možete očekivati i migrenu.

LAV

Na poslovnom planu očekujte napetost i neizvesnost . Nadate se važnim vjestima koje se odnose na rješavanje vaših finansija. Ukoliko ste u vezi, mogli bi ste da ispravite greške, koje ste sami napravili pretjeranim zadovoljavanjem svojih potreba, zbog kojih su u partnera zapostavili. Odgovorno koristite terapiju koja će vam biti prepisana.

Čitaj još:   Potvrđeno iz KCUS- a: Nove zaraze, testiranja i OHRABRUJUĆE VIJESTI... (foto)

DJEVICA

Kroz ovaj posao ćete se pokazati kao odgovorni i dostojni onoga što obavljate. Očekujte pozitivan odgovor i očekujte poslovni uspjeh. Konačno ste naišli na osobu koja vas u potpunosti prihvata i nema nikakvu zamjerku na vaš temperament. Regulišite ishranu, obratite se nutricionisti.

VAGA

Finasije prate sve poslovne rezultate, pa nemate razlog za zabrinutost. Nezaposlene Vage će dobiti posao koji već neko vrijeme čekaju. Sa vašim ljubavnim životom je sve u redu, fali vam samo malo uzbuđenja. Moguć je problem sa očima.

ŠKORPIJA

Preko jednog prijateljstva ostvarujete svoje poslovne želje i dobijate odgovarajuće mjesto za koje ste se školovali. Vaša upornost i strpljivost će se napokon isplatiti, a i vaš rad i trud će napokon biti nagrađeni. Smiješi vam se ljubav i to pod neobičnim okolnostima. Mogu pojaviti stomačni problemi.

STRIJELAC

Prebukirani ste poslovima. Imate na umu mnogo planova, ali nećete uspjeti sve da ih realizujete. Ne radite ništa unapred, već ono što vam je zaostalo. Uživaćete u razumjevanju i podršci partnera, Nađite vremena da se posvetite svom zdravlju, jer duže vrijeme niste išli na bilo kakav pregled.

JARAC

Nije vrijeme za velike ambicije, na koje ste navikli, već stagnacije na poslovnom planu. Ovo je veoma važno za vrijedne Djevice koje se bave privatnim poslovima. Osoba koja je prethodnom periodu plijenila vašu pažnju, može preuzeti inicijativu. Ukoliko imate nadimanja, bolove u stomaku, onda je to nešto što treba ljekar da pogleda.

Čitaj još:   Načelnik PU Novi Pazar izazvao udes u Kragujevcu...

VODOLIJA

Ne ulažite u nove poslove i ne donosite bilo kakve odluke. Pomjerite sve termine za kasnije i videćete – isplatiće se. Finansije takođe stagniraju. Pojaviće se osoba koja će vam povratiti vjeru u ljubav . Ukoliko ste pušač, krajnje je vrijeme da sa tom navikom prekinete.

RIBE

Nemojte da vas finansijski gubici dovedu do očajanja, jer je ovo samo trenutna situacija. Dobićete ponudu za usavršavanjem u jednom poslu. Obavezno prihvatite, ako želite da napredujete. Ukoliko ste u vezi, možda ćete odlučiti da je ozvaničite, a slobodne Ribe neka uživaju u strašću ispunjenom danu. Moguće stomačne tegobe.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more