IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Poslanik DPS-a Predrag Bošković: DRITAN pokušava da zastraši medije, prije svih portal… (foto)

”Očekujem da čujem reakcije međunarodnih partnera o ovakvom odnosu Vladinih činovnika prema slobodi medija…”

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 08.02.2021…09.26… Poslanik DPS-a Predrag Bošković: DRITAN pokušava da zastraši medije, prije svih portal… (foto)

Poslanik DPS-a i bivši ministar odbrane Predrag Bošković ocijenio je za Pobjedu da je jučerašnji pres na kojem je govorio potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, pokušaj zastrašivanja i brutalan pritisak na svaki medij koji se ne slaže sa politikom Vlade, prije svega portala ,,Aktuelno“.

”Očekujem da čujem reakcije međunarodnih partnera o ovakvom odnosu Vladinih činovnika prema slobodi medija”, kazao je Bošković.

On se zapitao ,,kako išta vjerovati čovjeku čija se partija poziva na srpske tabloide koji plagiraju lažne vijesti i najgore izmisljotine o Crnoj Gori i DPS-u“?

“Da apsurd bude jos veći pitaju o dolasku Velje Nevolje DPS a njihov predsjednik koordinator službi bezbjednosti – toliko o tome koliko zna išta o svom poslu”, navodi Bošković.

Čitaj još:   ZNATE LI KOLIKO JE JETIMA (SIROČADI) U SANDŽAKU? BROJ JE VELIKI-OVA ORGANIZACIJA SE BRINE O NJIMA

On tvrdi da ne zna da li je Abazović saradnik stranih službi, ali da se ne može sakriti činjenica da aktivno radi protiv interesa Crne Gore i njene evroatlanske budućnosti pogotovo posle imenovanja koje je inicirao ili dozvolio u bezbjednosnom sektoru…

izvor aktuelno.me

SRETNO: Zijah Sokolović izašao sa klinike, osvanule fotke, ZIKE dobro raspoložen… (foto)

Nakon što je uspješno obavljena ljekarska intervencija, reditelj, glumac i Read more