IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Velja Nevolja lično KASAPIO i SPALJIVAO svoje žrtve: Otkriven dokument ispisan KRVAVIM detaljima… (foto)

Na prevaru mamili žrtve i vozili ih u uliciu, u kuću sa ograđenom visokom ogradom, obezbijeđenu najsavremenijim video- nadzorom… (foto)

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, VIJESTI, utorak, 09.02.2021…00.56… Velja Nevolja lično KASAPIO i SPALJIVAO svoje žrtve: Otkriven dokument ispisan KRVAVIM detaljima… (foto)

Veljo Vuk(36) je lično ubio i spaljivao svoje žrtve u svojoj „tvrđavi smrti” u naselju Livadice kod Grocke!

On je sa članovima svoje grupe ubio, raskomadao, a zatim spalio bivšeg šefa „Pink Pantera” Milana Ljepoju iz Niša, navijača Partizana čudno i to Gorana Veličkovića Goksija i navijača Zvezde Zdravka Radojevića. 

Ovo piše u naredbi za sprovođenje istrage u koju je Objektiv imao uvid.

Specijalno tužilaštvo u Beogradu podnelo je zahtjev za sprovođenje istrage protiv Veljka Belivuka (36), Marka Miljkovića (30), Dejana Tešića (39), potom Nebojše Jankovića (50), Vlade Draganića (47), Vlade Georgieva (39), koji se ranije zvao Dragan Sekulić, njegove supruge Slađane Sekulić (40), Borisa Karapandžića (34), braće Marka (33) i Miloša (37) Budimira, i Aleksandra Vučeljića (40).

Pored njih optuženi su i Nemanja Lakićević (42), Nikola Spasojević (30), Milovan Tadić (34) zvani Mikser, Filip Ivanovski (30), Nikola Stefanović (34), Željko Kodžić (42), Srđan Lalić (36), Nemanja Đurić (36), Vladimir Grek (35), Vuk Vučinić (30) i Marko Andrić (34).

Kako se navodi, grupa je vršila ubistva, otmice, trgovala drogom i potom sa neovlašćenim držanjem oružje.

Od početka novembra do 9. decembra prošle godine, u Beogradu, saznanju da Milan Ljepoja navodno planira da ubije Marka Andrića, ubili su ga iz bezobzirne osvete.

Čitaj još:   Novi nalet korone: Četiri grada u koje se uvode NAJSTROŽIJE MJERE a imaju iste obaveze... (foto i video)

Na prevaru su ga namamili da dođe iz Niša, gdje je živio, u Beograd, odvezli su ga do kuće u ulici Livadice 3, ograđene visokom ogradom i obezbjeđene najsavremenijim video-nadzorom, koju je član grupe Vlade Draganić stavio isključivo na raspolaganje pripadnicima klana.

Po dovoženju Ljepoje, Belivuk, Miljković, Tešić, Draganić i zasad više NN osoba iz bezobzirne osvete su ubili Ljepoju. Potom su pokušali da unište tragove paljenjem garderobe Ljepoje, brisanjem prostora i to različitim hemijskim sredstvima u cilju uklanjanja tragova– piše u naredbi za isto sprovođenje istrage.

Takođe su 3. avgusta 2020, u Beogradu, iz osvete ubili Gorana Veličkovića Goksija, kojeg su namamili u Višegradskoj ulici u Beogradu, a potom su ga i odvezli u „kuću smrti” u naselju Livadice, gdje su ga ubili Belivuk, Miljković i više nepoznatih osoba.

Iz osvete su 10. novembra prošle godine, Belivuk i Miljković sa još više nepoznatih osoba ubili Zdravka Radojevića. Veljko Belivuk, kao Marko Miljković, Dejan Tešić, Vlade Draganić i Marko Andrić terete se za isto ubistvo Milana Ljepoje. Belivuk, Miljković, Vučinić i Draganić su sada i osumnjičeni i za ubistvo Gorana Veličkovića.

Takođe, Belivuku, Miljkoviću, Lakićeviću, Draganiću i Marku Budimiru se na dušu stavlja i ubistvo Zorana Radojevića u saizvršilaštvu.

Nekoliko pripadnika organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka koji su uhapšeni prošle sedmice nudi saradnju Tužilaštvu i organizovani kriminal u cilju dobijanja statusa okrivljenog svjedoka- saradnika. DESET NESTALIH

Uz nestalog navijača Zvezde Zdravka Radojevića, Milana Ljepoje kao i Gorana Veličkovića Goksija, načelnik Bogdan Pušić je objavio da još 10 imena. Nestali su: Strahinja Marković (22), Jovo Kecman (51), te Lazar Vukićević (31), Vukašin Košović (21), Filip Marjanović (23), Lazar Ilić (25), Ljubomir Lainović (25), Dario Đorđević (23) ali i kao Alekandar Grigorijević (42) i Goran Mihajlović (23), saopštio je načelnik UKP.

Izvor OBJEKTIVA.rs

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Ako tražite posao, pročitajte koja su zanimanja najtraženija, nedostaju farmaceuti, ljekari, profesori, ekonomisti i pravnici... (foto. video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more