IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Članovi grupe Velje Nevolje bili su dio obezbjeđenja Vučića u Novom Pazaru… (foto i video)

Potpredsjednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić ponovila je danas tvrdnje da su članovi grupe Veljka Belivuka bili su dio obezbeđenja Aleksandra Vučića tokom otvaranja atletskog stadiona u Novom Pazaru 2017. i inauguracije iste godine…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 10.02.2021… 19.56… Članovi grupe Velje Nevolje bili su dio obezbjeđenja Vučića u Novom Pazaru… (foto i video)

Na konferenciji za novinare u centrali SSP, Tepić je ponovo iznjela tvrdnje i da su članovi Belivukove grupe, koji su organizovali bakljade za vrijeme i to zabrane kretanja 2020, zaposleni na neodređeno vrijeme u JKP “Higijena” u Pančevu.

Grupa simpatizera Srpske napredne stranke (SNS) ometala je juče Tepić dok je ispred prostorija SNS u Pančevu davala izjavu novinarima o vezama i to vladajuće stranke sa kriminalnom grupom, na nju je bačena i živa kokoška.

“Vučić je naočigled svih poslao svoje jurišnike u Pančevo, gdje sam se obratila ispred prostorija SNS da dokažem tu vezu. Dodatna tragedija je da opozicioni političari ne mogu više da govore ni na javnoj površini “, kazala je ona.

Pozivajući se na fotografije kao dokaze, Tepić je navela da su Vučića tokom otvaranja atletskog stadiona u Novom Pazaru 2017. čuvali članovi grupe Veljka Belivuka, čiji su pripadnici nadavno uhapšeni i osumnjičeni za teška krivična djela.

Čitaj još:   GRAĐANI I TURISTI U PANICI Jak zemljotres u Albaniji, osjetio se u Crnoj Gori, BiH, Srbiji, Kosovu i Makedoniji...

Dodala je da dva člana kriminalne grupe, Vladimir Grek i Filip Jovanovski, u decembru 2020. godine zaposleni na neodređeno vreme u JKP “Higijena” u Pančevu, gdje su radili i za vrijeme bakljada koje, kako tvrdi, organizovali prošle godine.

“Do prije šest dana su bili bratija, a sad su na robiji”, rekla je ona.

Ona je pitala zbog čega je Vučić ćutao na snimke koji su nedavno emitovani na TV Pink, a prema kojima se, kako je navela, jasno zaključuje da će neki ljudi biti ubijeni.

“Koliko bi života bili spaseno da Vučić nije ćutao. (…) Kada je Vučić ugrožen, onda mogu da se suoče s kriminalom, kada se i organizuju bakljade i ono što se desilo juče, onda nema veze”, naglasila je Tepić.

Tepić je istakla da Vučić treba da bude dio istražnog postupka zbog tih veza i pozvala tužilaštvo da se pozabavi svima koji u bili saučesnici kriminalnoj grupi, “pomoćnicima, čuvarima, mecenama i ktitorima”…

Članovi grupe Velje Nevolje dio obezbeđenja Vučića u Novom Pazaru…

Čitaj još:   Odgovor iz Srbije: Zahvaljujemo na ponuđenoj pomoći nadležnih institucija BiH za Novi Pazar... (foto + video)

Izvor (Beta.rs)

SKANDAL: PONOVO FAŠISTIČKI GRAFITI U BERANAMA

Fašističke poruke i grafiti osvanuli su jutros na zidovima mjesnog Read more

ATIF DUDAKOVIĆ smješten na kliniku u Sarajevu: “IZDRŽI GENERALE”

Atif Dudaković, general Armije RBiH i legendarni komandant Petog korpusa nalazi Read more