IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 10. februar 2021. godine

Ovan ambiciozan, Bik ima dobar dan za novac, Blizanci imaju instrani poziv, finasijske malverzacije Raka, komplikacije za Lava, Djevica u pokretu, Vaga dobro zarađuje, dobar dan za Škorpiju, Strijelac u poslu, Jarac zarađuje, Vodolija se pokreće, a Ribe rastrzane. Ovo je dnevni horoskop za danas 10. februar 2021. godine.

OVAN

Ne znate da li da se odlučite na veći korak, jer on donosi i veće poslovne aktivnosti. Imate vremena da dobro razmislite. Ukoliko ste u stalnoj vezi ili braku, nemate razloga za brigu. Posvetite fizičkoj aktivnosti – bolje ćete se osjećati, a i bićete zdraviji.


BIK

Dozvolite kolegama da vam pomognu na samom početku, jer se nećete snalaziti. Mnogo će vam značiti i njihova podrška, naročito ako ste sa njima u timu. Pravo je vrijeme za ljubav – ona vam ide u susret totalno neočekivano. Ugrožavate zglobove i kičmu. Osjećate bolove koje već duže vrijeme zanemarujete.

BLIZANCI

Ukoliko se bavite privatnim biznisom, povedite računa o svojim finansijama koje će vam trebati da bi ste zaokružili celinu po pitanju ulaganja. Ukoliko ste slobodni, ništa sem flerta i neobaveznih veza neće vam poći za rukom, jer svaka potencijalna ozbiljnost u tom pogledu može se završiti prije nego što i započne.Dosta ste inertni, zanamarili ste kondiciju, imate višak kilograma.


RAK

Imate volju i želju za radom, a i energija vam je u zamahu, pa je iskoristite za sve poslovne poduhvate koje ste željeli i planirali. Vaša energija savršeno se uklapa sa partnerovom. Moguće su komplikacije u vidu variranja krvnog pritiska, cirkulacije.


LAV

Čitaj još:   KORONA VIRUS I NOVI PAZAR: SVI SU MISLILI ''NEĆE NAS''

Ako ste nesigurni po pitanju ličnog uspjeha, krenite polako, onako kako vi umete, budite i dalje vrijedni i istrajni i rezultati će se sami pojaviti. Prevelik broj obaveza može utjecati na vaš odnos sa partnerom. Fizička aktivnost bi vam dobro došla.

DJEVICA

Više ćete trošiti, ali i očekujete bolju zaradu, ako postoje uslovi da radite na procenat. Prevelik broj obaveza može utjecati na vaš odnos sa partnerom, jer on neće biti u stanju to da razumije. Prekontrolišite kardiovaskularni sistem.


VAGA

Angažovani ste i zauzeti oko poslovnih dešavanja. Ovaj dan će vam proteći u razmišljanju kako ćete raditi i zaraditi. Ukoliko ste slobodni, sada jeidealna prilika da upoznate nekog ko vas može zainteresovati. Mogući su problemi sa šećerom.


ŠKORPIJA

Dobili ste nalet radne energije, koja će vas držati i bilo bi poželjno da iskoristite sav potencijal. Ono što uporno partneru prebacujete, zapravo je vaša greška. Zanemarujete svoje zdravstvene potrebe.


STRIJELAC

Obavljajte poslove koji vam donose najveći profit. Naravno, to mogu biti i poslovi koji bi se kasnije realizovali kroz neku drugu vrstu nadoknade. Vaša lična nesigurnost ozbiljno prijeti da ugrozi vaš emotivni odnos. Pojaviće se problemi sa zadržavanjem vode u organizmu.


JARAC

Razgovarajte sa određenom osobom kako bi ste napravili čvrstu finansijsku konstrukciju, koja bi vam omogućila realizaciju posla. Nema potrebe žuriti sa odlukom sa kim ući u vezu jer će se osoba sama izdvojiti i izboriti za vas. Zdravlje i vitalnost su na vrhuncu.


VODOLIJA

Povedite računa šta radite na poslu. Postoji mogućnost da napravite veliki propust i to bi moglo doneti konfliktne situacije sa kolegama. Na ljubavnom planu ćete se riješiti prepreka i poteškoća. Možete patiti od nedostatka odmora.

Čitaj još:   UKUS KOJI ZNATE: Raffaelo kuglice na način kako ih prave naše nane... (foto)


RIBE

Budite koncentrisani tokom rada. Postoji mogućnost da promašite neke rokove ili da nešto uradite pogrešno. Veza će oživeti novom inicijativom, strašću i erotskim uzbuđenjem. Mogući su problemi sa nogama i stopalima.

Fotografije privatna arhiva Djidja Bojadžić

http://ibalkan.net

Dnevni horoskop za 3. mart 2021. godine

Ovan odlučan, Bik opušten, Blizanci zadovoljni, Rak lijenj, Lav svjestan Read more