IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 11. februar 2021. godine

Novac na kraju dana za Ovna, Biku pozajmica, Blizanci prilagodljivi, Rak kupuje poklon, Lavu gazda unosi nervozu, Djevica uporna, Vaga izbjegava slatkiše, težak početak dana za Škorpiji, Strijelac promjena posla, Jarac ima pogodan početak, Vodolija i Ribe u ljubavi. Ovo je dnevni horoskop za 11. februar 2021. godine.

OVAN

Dobro bi bilo da razmislite ukoliko pokrećete neke poslove. Nemojte žuriti, dajte sebi vremena, posavjetujte se sa starijim i iskusnijim kolegama i znaćete da li da nastavite dalje. Predložite pratneru putovanje koje će osvježiti vašu vezu. Redovno vjježbajte kako bi ste izbegli zdravstvene probleme i stres.

BIK

Ovaj dan je za trošenje, pa postoji mogućnost da novac pozajmite bliskoj osobi, ali nemojte računati da će vam on biti uskoro vraćen. Oni koji su u vezi doći će u iskušenje da prevare, ali će se u poslednjem trenutku povući. Do sada ste sačuvali dobro zdravlje, pa tako nastavite i u budućnosti

BLIZANCI

Osjećate nervozu na poslu, bićete primorani da komunicirate sa osobama sa kojima nemate jasne i čvrste dogovore. Zaljubljenost, sjedinjenje s partnerom i nezaboravni trenuci strasti i zajedništva mnoge pripadnike ovog znaka poguraće prema bračnim vodama. Postoji mala opasnost od problema sa jetrom.

RAK

Važno je da radite ono što volite, a svima možete pokazati koliko poznajete svoj posao. Napravićete pomake, a pretpostavljeni će biti zadovoljni. Singl osobe naići će na partnera za ozbiljnu vezu. Zbog stresa i loše ishrane nakupićete višak kilograma.

LAV

Nezadovoljstvo se pretvorilo u zadovoljstvo, a sami efekti se vide kroz finansijsku dobit, jer će se rejting firme, zahvaljujući vama poboljšati, tako da možete očekivati i bonuse kao neki vid nagrade. Simpatiji ćete dati do znanja da ste zainteresovani. Izbjegavajte pretjerano nerviranje, jer na to najpre reaguje vaš sistem za varenje.

Čitaj još:   MILE Dodik u Bijeljini, obećao građanima RS-a, i Vučić mu može zavidjeti: PARE NISU PROBLEM, PARA NEMA

DJEVICA

Ukoliko ste nezaposleni, bilo bi poželjno da donesete odluku o tome šta u stvari želite da radite. Trebalo bi da se odlučite i da odaberete posao koji bi vam najviše odgovarao. U ljubavi vam predstoje dani sreće, uz malo uloženog truda ojačaćete ljubav. Pazite šta jedete, kako ne bi ste dodatno uznemiravali želudac lošom ishranom.

VAGA

Dobićete ponude sa više strana, a jedan blizak prijatelj će vam predložiti da radite sa njim u firmi u kojoj je on zaposlen. Ako ste sami, nije isključena nova ljubav tamo gdje je najmanje očekujete. Malo ste se opustili po pitanju zdravlja i zato bi bilo poželjno da obavite neke rutinske preglede.

ŠKORPIJA

Drži vas elan iz prethodnog dana u kome ste započeli veliki posao sa inostranstvom, a sada nastupa period materijalne dobiti koju smatrate da ste zaradili. Srećno zaljubljeni razmišljaće o zajedničkom životu. Uzimajte i multivitamine.

STRIJELAC

Novac koji očekujete nećete dobiti do kraja dana, jer postoji papirološki problem, koji će vas činiti nervoznim. Budite strpljivi, jer je to samo pitanje vremena. Mnogi od vas su zaljubljeni u nekog ko vam ne uzvraća osjećanja. Prejedanje je strogo zabranjeno, jer može negativno utjecati na varenje.

JARAC

Potražite pomoć kolega koji će vam pomoći da realno sagledate problem u kojem ste se našli. Nije ništa zabrinjavajuće. Bračni odnosi biće prožeti nepovjerenjem, ali ljubav i privrženost neće biti dovedeni u pitanje. Vaše zdravlje će najviše zavisiti od emocionalnog života

VODOLIJA

Poslovni zazovi su vam vrlo naglašeni – dobićete dodatne poslove za koje poslodavac misli da ste sposobni da odgovorite zadatku. Aktuelno je udvaranje zauzete osobe koja se još nije oslobodila ljubavne prošlosti. Mogući su problemi sa zubima i kostima.

Čitaj još:   BRAVO, SERGEJ Trifunović: Srbija treba priznati, počinjeni genocid u Srebrenici... (foto)

RIBE

Imate podršku kolega i nadređenih, koji vjeruju u vas i u vaše sposobnosti, a posebno u poslovnim odnosima sa inostranstvom. Singl osobe bi mogle da obnove bivšu vezu ili da se ponovo zaljube u istu osobu. Stresne situacije mogu probuditi štitnu žlezdu.

Fotografija naslovnice privatna arhiva Djidja Bojadžić

http://ibalkan.net

Dnevni horoskop za 5. mart 2021. godine

Uspjeh za Ovna, Bik traži sigurnost, Blizanci u akciji, Rak Read more