IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IZA REŠETAKA JOŠ JEDAN VOJNIK VELJE NEVOLJE: Uhapšen, jer su ga odali smimci razgovora o UBIJENOM… (foto)

Jedan po jedan u policijske ruke padaju “vojnici” Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 10.02.2021… 17.56… IZA REŠETAKA JOŠ JEDAN VOJNIK VELJE NEVOLJE: Uhapšen, jer su ga odali smimci razgovora o UBIJENOM… (foto)

Prema potjernici Višeg suda u Beogradu, pod sumnjom da je član organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka u Nišu je uhapšen i Marko Andrić zvani Kuzman.

Kako saznaju printani mediji iz Srbije oko 10 časova naređen je pretres Kuzmanovog stana, kao i prostorija koje koristi i tom prilikom policajci su pronašli pištolj za koji nema dozvolu i dva metka, kao i vagicu na kojoj su bili vidljivi tragovi opojne droge… 

Šta je u pitanju biće poznato poslije analize na koju je pronađeni instrumet poslat.

Kuzmanu se na teret stavlja krivično dijelo nedozvoljeno držanje oružja i opojnih droga i njemu je nakon saslušanja u tužilaštvu određen pritvor u trajanju do 30 dana i načazi se u KPZ Niš. 

Čitaj još:   TRAGEDIJA: Poznati glumac izvršio samoubistvo skokom sa mosta, pamte ga po ulogama u brojnim filmovima... (foto, video)

Ime Marka Andrića zvanog Kuzman isplivalo je na površinu poslije istog objavljivana sadržaja telefonskih razgovora na kojima Kuzman priča sa Veljkom Belivukom o vođi bande “Pink Panteri” Milanu Ljepoji koji je i to nestao i za koga se sumnja da je zverski mučen i ubijen.

Snimljen plan likvidacije Milana Lejpoje…

Na prvom snimku upućuje upozorenje žrtvi Milanu Ljepoji, a u drugom njegovoj ekipi “da više nisu mete i da neće više da se bakću sa njima nakon obavljenog posla”…

U pitanju je navodni plan za likvidaciju Ljepoje, nekadašnjeg i to je pripadnik bande “Pink panteri”...

Izvor Informer.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more