IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEBOJŠA Medojević: Ovo je Vlada političkih šibicara i džeparoša… (foto)

Glasovima birača Demokratskog fronta formirana je Vlada CG a i kojom upravljaju Željko Ivanović i Miško Perović, kazao je jedan od lidera ovog političkog saveza Nebojša Medojević…

PODGORICA: Crna Gora, Ekonomija, vijesti, srijeda, 10.02.2021… 12.56… NEBOJŠA Medojević: Ovo je Vlada političkih šibicara i džeparoša… (foto)

“Ovo je Vlada političkih šibicara i džeparoša. Zastiđe”, ističe Medojević.

On navodi da vlasnici Vijesti koji su na izborima dobili 5,5 odsto glasova trenutno kontrolišu premijera; kooridinatora svih bezbjednosnih službi, ministra unutrašnjih poslova, direktora policije a to je (Brđanin je njihov kandidat), šefa ANB-a, ministra za iste te i kapitalne investicije, direktora Investiciono-Razvojnog fonda, ministra odbrane, budućeg direktora RTCG, Uprave za kadrove i sva zapošljavanja u državnim organima.

“Ovo je neviđena prevara birača DF-a, neodrživa, nelegitimna i nepoštena distribucija moći. Glasovima birača DF-a formirana je Vlada kojom upravljaju Željko Ivanović i Miško Perović. Sa 5,5 odsto podrške birača imaju 90 odsto vlasti. Nadam se da je sad svim ISTIM biračima DF jasno, da su dva strateška cilja ove Vlade”, zaključio je Medojević.(S.Đ.)

Čitaj još:   HOĆETE POGLED NA MORE ZA 20 EURA, A HANZAPLAST KUPUJETE NA KOMAD! Crnogorci u snimku opleli po turistima, dobili ŽESTOK odgovor iz... (foto, video)

izvor CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more