IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OTVOREN SEF STRAVE VELJE NEVOLJE: Nađen svežanj ključeva koje su Belivuk i Miljković pažljivo čuvali i… (foto)

Vikendica u Ritopeku, jedan od štekova kriminalne grupe Velje Nevolje i Miljkovića, nadzirana je od kraja novembra prošle godine…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 10.02.2021… 15.56… OTVOREN SEF STRAVE VELJE NEVOLJE: Nađen svežanj ključeva koje su Belivuk i Miljković pažljivo čuvali i… (foto)

U kući strave, u kojoj su, po dosadašnjim operativnim podacima, Veljko Belivuk i Marko Miljković ubili Milana Ljepoju, pronađen je sef.

Kako “Blic” saznaje, u sefu je bilo nekoliko desetina hiljada eura, ali i svežanj od petnaestak ključeva.

Vikendica u Ritopeku, jedan od štekova kriminalne grupe Belivuka i Miljkovića, nadzirana je od kraja novembra prošle godine.

Osim materijalnih dokaza– tragova krvi, higijenskog sredstva za čišćenje, dijela u dvorištu gdje je zapaljena zemlja, operativci su u ovoj kući pronašli i sef.

Posebnu pažnju po otvaranju sefa izazvao je veliki svežanj ključeva, za koji još nije poznato od čega su i šta se nalazi iza vrata koja oni otključavaju.

Čitaj još:   NASTAO MUK U STUDIJU: U prijenosu uživo na RTS- u čulo se vrijeđanje Aleksandra Vučića iz Praga… (foto, video)

Sudeći po tome da je čuvan u zaključanom sefu, svežanj zasigurno ima veliku važnost za šefove grupe– Velju Nevolju i Miljkovića.

Kako se sumnja, ključevi su od različitih kuća, vikendica i štekova koje je ova kriminalna grupa koristila. Ključevi su, kako se saznaje, obični i nijedan od pronađenih nije posebno pravljen neku ili vrste specijalnih brava.

U kući strave u Ritopeku pronađeno je i oružje: pištolj i specijalne cijevi za snajper.

Kako se saznaje, pronađeni pištolj je posebno bitan u istrazi protiv kriminalne grupe Belivuka i Miljkovića.

Prema nezvaničnim navodima, riječ je o pištolju koji su sklonili policajci iz Belivukovog stana u Humskoj nadomak stadiona Partizana. Policajci su ti i koji su sinoć uhapšeni…

Izvor Blic.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more