IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Žandarmerija napustila NOVI PAZAR: Pojačane kontrole policije i dalje na ulicama grada…(foto i video)

NOVI PAZAR– Nakon 54 dana pojačane aktivnosti u saradnji sa pazarskom policijom, pripadnici Žandarmerije okončali su svoj angažman u Novom Pazaru.

Žandarmerija je u ovaj grad stigla nakon posjete ministra policije Aleksandra Vulina, koji je 17. decembra, nakon pucnjave u centru grada i najavio pojačano prisustvo snaga bezbjednosti na ulicama Novog Pazara.

Dva dana ranije, 15. decembra, u pucnjavi ispred zgrade Policijske uprave u Novom Pazaru, povređeno je dvoje ljudi, a policija je, kako je istog dana saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova, uhapsila osumnjičenog.

Na novopazarskim ulicama je od danas pojačana aktivnost lokalne policije. Oni operativno i preventivno rade na ulicama i sprovode povjerene zadatke u cilju zastite građana i imovine.

Prema našim saznanjima, ovakve mjere naši državni organi su uveli kako bi spriječili nasilje na ulicama, prije svega ubistva i ranjavanja. Pored toga, kontrolom se provjerava i da li je neko od njih naoružan, ima li narkotike.

Čitaj još:   "Trla baba lan", šta će biti sa SRBIMA koji su palili AMBASADE po Beogradu...

Policija je u proteklih nekoliko nedelja pronašla više komada vatrenog i hladnog oružja, kao i određeni broj municije, a zbog nepoštovanja epidemioloških mjera ispraženjeno je na desetine kafića i restorana.

Večerašnjom akcijom stavljen je akcenat na lica iz kriminogene sredine, a prema informacijama do kojih smo mi došli, pojačane kontrole policije će trajati 24 sata dnevno.

Pojačano prisustvo uniformisanih pripadnika Policijske uprave Novi Pazar treba da obezbjedi potpunu sigurnost građana.

izvor: indeksonline.rs

NOVOPAZARSKA POLICIJA I ŽANDARMERIJA ISPRAZNILA DVA UGOSTITELJSKA OBJEKTA

Novopazarska policija i Žandarmerija otkrili su, prilikom kontrole poštovanja mjere Read more

Racija u centru Novog Pazara (Video)

Pogledajte video : https://youtu.be/PtTkcULDiqg izvor: sandzaklive.rs

Heroin se preko Rožaja doprema u NOVI PAZAR, a odatle u zapadnu Evropu

Prema saznanjima policija u regionu, koja su prenosili mediji, Keljmendi Read more