IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 12. februar 2021. godine

Ovan ima jaču energiju na kraju dana, Bik nervozan, Blizanci ulažu, Rak oprezan,  Lav sumnja u partnera, Djevica ima bolju drugu polovinu dana, Vaga investira, odličan dan za Škorpiji, Strijelaca iscrpljuje posao, Jarac zauzet, Vodolija preispituje sebe, a Ribe imaju previše posla. Ovo je dnevni horoskop za 12. 02. 2021. godine.

OVAN

Napravićete veliki pomak što se tiče firme u kojoj radite, pokrenućete nove poslove na koje nikada niste računali. Finansijski efekti će tek nastupiti, nećete imati problema sa dugovima. Singl osobama ovaj dan donosi poznanstvo koje će se bazirati na prijateljstvu, a posle čega će doći do dubljih emocija. Stari zdravstveni problemi sa kožom, zubima i urinarnim traktom se vraćaju.

BIK

Napokon vam poslovi kreću uzlaznom linijom, onako kako ste oduvjek želeli, pa stoga nema mjesta nezadovoljstvu, jer će se uspjesi nizati jedan za drugim. Uživaćete u plodovima svog rada. Poželjni ste ,ali nestabilni u ljubavnim odnosima. Uradite analizu krvi i provjerite stanje organizma.

BLIZANCI

Maksimalno ste posvećeni poslu. Kada radite, najbolje se osjećate, a pri tom vam je dan izuzetno dobar za ostvarivanje poslovnih planova. Budite svjesni ozbiljnosti emotivnog situacije, jer možete biti povrijeđeni i ostavljeni od strane partnera. Zato dobro razmislite prije no što načinite pogrešan korak. Posvetite više vremena svom tijelu i aktivnostima.

RAK

Poslovni uspesi vas stimulišu da date maksimum od sebe. Sve vam ide od ruke, pa čak i saradnja sa kolegama i poslovnim partnerima. Vaše i partnerove nesigurnosti izbiće na površinu. Odvojite dovoljno vremena jedno za drugo. Slaba tačka vam je varenje i spazam mišića u ramenom i vratnom djelu.

Čitaj još:   VIC DANA Plavuša za ruletom...

LAV

Nemojte žuriti, odrađujte jedan posao za drugim, kako bi sve počivalo na čvrstim temeljima. Za saradnike odaberite ljude od povjerenja sa kojima ste uvjek sarađivali. Bez oklevanja se upuštate u nova poznanstva i romantične veze, pa su velike šanse da upoznate osobu sa kojom ćete poželjeti vezu. Prilično ste umorni.

DJEVICA

Prihvatite pomoć jedne osobe iz inostranstva koja će vam ponuditi partnerstvo u poslu i to će vam dati neke druge nove mogućnosti. Bićete uspješni i na emotivnom planu, jer ste na pragu ljepog poznanstva. Moguća je prehlada, pa se pričuvajte koliko je to moguće

VAGA

Ovu energiju koju trenutno imate, trebalo bi da iskoristite za neke konstruktivne i prave stvari. Ako ste već zauzeti, povedite računa da ovaj odnos ne preraste u nešto ozbiljno, što će poremetiti vaš dosadašnji partnerski odnos. Potrebno je da se riješite prekomjernog pušenja.

ŠKORPIJA

Jedna od oblasti koja vam je posebno naklonjena su finansije i na tom polju bi mogle da se dese neke stvari koje će i vas vrlo prijatno iznenaditi. I dalje ste na krilima emotivne zanesenosti. Statičan posao i stres, doprinosi da se osjećate slabo, umorno i potpuno iscrpljeno.

STRIJELAC

Ukoliko ne budete zloupotrebljavali svoju poziciju i svoju moć, moći ćete zahvaljujući drugim ljudima da realizujete nešto što već duže vrijeme niste uspjevali. Nemate razloga da sumnjate u ljubav partnera. Aktivirajte organizam, boravite više u prirodi.

JARAC

Pripremate se za svođenje računa i pravite inventar svog dosadašnjeg učinka. Ne opterećujte se previše brojkama, prave stvari će se desiti u finišu ovog dana. Pokušajte da se uskladite s voljenom osobom. Izbacite loše navike, izolujte se od stresa koliko god je to moguće.

Čitaj još:   Vic dana Srbin i Hrvat, na ispovjesti kod sv. Petra...

VODOLIJA

Očekujte ponudu za neko bolje i plaćenije radno mjesto, koje je trebalo da bude ranije realizovano. Neke nove kolege i okolnosti će vam sigurno prijati. Dugo ste čekali romansu. Vrijeme je da se prepustite uživanju. Na vama je da se malo više zainteresujete za zdrav način ishrane. Pazite se povreda.

RIBE

Pokušajte da ne pričate o svojim planovima. Radite na njima, ali se ne povjeravajte. Ukoliko tragate za ljubavlju, naći ćete je na poslu ili u komšiluku – pogledajte malo oko sebe. Prati vas nervoza.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more