IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ČEDA JOVANOVIĆ, O NAJAVI DA ĆE GA PRIVESTI:”Veći sam problem od Velje Nevolje…” (foto)

ČEDA Jovanović je istakao da nema razlog da izbjegava tužilaštvo i sud i dodao da bi, da je znao za poziv, na saslušanje “došao i sa respiratorom”…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, subota, 13.02… 09.56… ČEDA JOVANOVIĆ, O NAJAVI DA ĆE GA PRIVESTI:”Veći sam problem od Velje Nevolje…” (foto)

Lider LDP-a Čeda Jovanović izjavio je danas da mu nikada nije uručen poziv za saslušanje, koje je bilo zakazano za 29. januar u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu, a koje je danas naložilo njegovo dovođenje na sljedeće saslušanje u martu uz pomoć policije.

“I samo tužilaštvo u poruci za medije na Viber grupi priznaje da mi nije uputilo poziv jer ga je dalo policiji. Ja sam svakako bio sprečen da dođem jer sam bio u bolnici, a što verujem da zna svako u pravosuđu, kao i u medijima koji su preneli poruku iz Viber grupe, na osnovu koje ja ispadam veći problem za Srbiju od Velje Nevolje”, rekao je Jovanović reagirajući na prethodno saopćenje tužilaštva, prenose agencije..

Čitaj još:   Crna Gora u gostima uzela tri boda: Sokoli upisali drugi trijumf u grupi C Ligi nacija ... (foto i video)

Jovanović je istakao da nema razlog da izbjegava tužilaštvo i sud i dodao da bi, da je znao za poziv, na saslušanje “došao i sa respiratorom”.

“Želim da što prije stavim tačku na ‘životinjski odnos’ prema mojoj porodici dok sam bio u bolnici i borio se za život”, istakao je Jovanović.

izvor nova s.rs