IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUČA U KAFANI U VRIJEME ZABRANE RADA: Uhapšena tri BOSANCA… (foto i video)

Policija uhapsila trojicu državljana BiH jer su učestvovali u kafanskoj tuči u kojoj su tri osobe zadobile teške, a četiri lakše tjelesne povrede, saopštila je Policijska uprava iz…

NOVI SAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, subota, 13.02… 11.56… TUČA U KAFANI U VRIJEME ZABRANE RADA: Uhapšena tri BOSANCA… (foto i video)

Policija je uhapsila državljane BiH D.K. (22), M.M. (23) i S.T. (23), kao i D.P. (21) iz Inđije zbog tuče koja je izbila sinoć u ugostiteljskom objektu u novosadskom predgrađu Klisa, prenose “Nezavisne novine”.

Osumnjičeni su se pokušali sakriti, ali su brzom reakcijom policije svi učesnici u tuči pronađeni.

Četvorici uhapšenih određeno je zadržavanje do 48 sati i bit će privedeni uz krivičnu prijavu osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu. Njima se na teret stavlja krivično djelo učestvovanje u tuči.

Zbog učešća u tuči krivične prijave bit će podnesene protiv još 11 lica.

Čitaj još:   Vic dana Takmičenje vatrogasaca, prvo mjesto- 100.000 dolara...

Shodno Zakonu o javnom redu i miru, protiv vlasnika ugostiteljskog objekta bit će podnesena prekršajna prijava, kao i prijava zbog sumnje da je prodavao piće licima koja su već bila pijana.

Protiv dvojice konobara također će biti podnesene prijave, jer nisu obavijestili policiju o narušavanju javnog reda i mira.

Komunalna policija i sanitarna inspekcija obaviještene su da preduzmu mjere iz njihove nadležnosti budući da je tuča izbila u vrijeme kada je zabranjen rad ugostiteljskih objekata…

Izvor agencije.rs