IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 15. februar 2021. godine

Ovan zna gdje je novac, Bik želi još novca, Blizanci mnogo rade, Raka čeka unapređenje, Lav dostojanstvena, Djevica slaba, Vaga traži pravnu pomoć, Škorpija sposobna za sve, Strijelac pun samopouzdanja, Jarac ima sustret, Vodolija težak dan i Ribe dobru saradnju. Ovo je dnevni horoskop za 15. februar 2021. godine.

OVAN

Možete da očekujete miran dan na poslu bez većih promjena, a i finansijama možete biti zadovoljni. Voljena osoba zahtjeva više pažnje nego što joj trenutno pružate, pa obratite pažnju na to. Povedite računa o ishrani.

BIK

Možete očekivati povoljne poslovne promjene i pohvale od nadređenih. Veoma uspješan dan na polju posla za vas. Moguće je da ćete sresti osobu iz prošlosti koja vam je puno značila. Moguće su prolazne glavobolje.

BLIZANCI

Mogući su neočekivani troškovi pogotovo ako se bavite privatnim poslom. Zaljubljeni ste i blistate zbog bliskosti koju delite sa partnerom. Pod velikim ste stresom pa ste skloni anksioznosti. Manje se nervirajte!

RAK

Očekujte pozitivne rezultate na polju posla jer su nadredjeni primjetili vaše zalaganje i možete osečati veliko zadovoljstvo zbog toga. Osećate se usamljeno, možete očekivati zanimljiv poziv. Grlo vam je osjetljivo.

LAV

Na poslu možete upasti u konflikt sa osobom suprotnog pola. Pokušajte da izbjegnete sukob. Nezadovoljni ste odnosom sa stalnim partnerom i skloni ste neobaveznom flertu. Pad imuniteta i sklonost virusima.

Čitaj još:   ISTANBUL: Fener brojao do pet, Genčler stradao na aziskoj strani BOSFORA... (foto i video)

DJEVICA

Stabilna poslovna situacija tokom današnjeg dana, držite sve pod kontrolom. Možete očekivati nesuglasice sa partnerom jer će vam zamjeriti neke stvari iz prošlosti. Trebalo bi da prošetate i provedete malo vremena na Suncu.

VAGA

Na poslu očekujte mnogo veći obim posla nego što ste navikli. Pokazali ste nadređenima koliko možete i sada su pred vama veći poslovni izazovi. Moguće je da ćete započeti komunikaciju sa osobom koja želi samo prolaznu avanturu. Potreban vam je san.

ŠKORPIJA

Stvari na poslovnom polju konačno dolaze na svoje mjesto. Neće se sve promjeniti preko noći, ali situacija ide na bolje. Možete očekivati sukob sa osobom koja vam se dopada jer razmišljate drugačije. Potreban vam je magnezijum.

STRIJELAC

Danas vam nije povoljan dan za potpisivanje ugovora ili za papirologiju uopšteno. Razmislite dobro prije svakog poslovnog koraka. Vrijeme je da iskreno porazgovarate sa partnerom i kažete ono što vam smeta. Mogući problemi sa leđima.

JARAC

Nestrpljivi ste i u toku današnjeg dana teško podnosite autoritet. Nemojte donositi ishitrene odluke. Zaljubljeni ste i to se vidi na vama. Mogući su problemi sa holesterolom i povišenim krvnim pritiskom.

VODOLIJA

Izuzetno uspješan poslovan dan za vas. Sve što uradite danas će biti uspješno. Možete očekivati da će vam danas pažnju privući osoba koja je na istom intelektualnom nivou kao i vi. Mogući su problemi sa perifernom cirkulacijom.

Čitaj još:   BJEŽANIJA: KOMANDIR POLICIJE U ROŽAJAMA TRAŽIO PREMJEŠTAJ ZBOG ŠVERCERSKIH LOBIJA

RIBE

Moguće je da ćete biti nezadovoljni jer napredovanje koje ste očekivali još uvjek ne dolazi. Uživate sa voljenom osobom, danas ćete dobiti mnogo više ljubavi nego što je pružate. Mogući su bolovi u lumbalnom dijelu leđa.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more