IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RADA ISKRENO O LJUBAVNOM ŽIVOTU I ODNOSU SA HARISOM: Ovo je prava istina! (foto i video)

Rada Manojlović u porogovorila je o svom ljubavnom životu i o Harisu Berkoviću…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 14.02… 11.26… RADA ISKRENO O LJUBAVNOM ŽIVOTU I ODNOSU SA HARISOM: Ovo je prava istina! (foto i video)

Tokom gostovanje pjevačice u jednoj poznatoj emisiji Rada je iskreno progovorila o svom ljubavnom životu i odnosu sa partnerom Harisom Berkovićem.

– Htijela sam da se nadovežem jednom poslovicom, dok mi drugi iz svojih iskustava govore ”Kud se zalećeš gdje ćeš?”. To je kao biti sit dok neko drugi jede. Meni je dobro, zaista je sve kako treba. Čuvamo i sreću i tugu i sve za sebe- zaključila je Rada Manojlović.

– Jako su počeli da me nerviraju pojedini naslovi gdje ja moram da prodam njivu, da prodam kravu, dignem kredit, da bih snimila pijesmu … Stvarno preteruju, ispade da ja nemam ništa i da sam radila 15 god za vazduh. Mada, možda je bolje da misle da nemam para – rekla je isto pjevačica u emisiji “Premijera” i dodala:

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 9. maj 2019. godine

Shvatila sam da mi i nije dosadno, jer mi je to trebalo. Konstantno sam bila u avionima, nisam spavala, to se odrazilo na moje zdravlje, na kičmu, na vrat… – kaže Rada Manojlović…

izvor agencije

ANGELA Merkel i poruka EU: “Korona pasoš” vjerovatno prije ljeta… (foto i video)

Kancelarka Merkel je dodala da će Evropskoj komisiji biti potrebno Read more

NOVI ŠOK: Džej ima i vanbračnog SINA u AMERICI?(video)

Dva mjeseca nakon smrti Džeja Ramadanovskog i dalje se ne Read more