IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SCENE ZA LUDILO KORONA ŽURKE NA TAŠU: Čak, 40 min praznili klub, zatekle više od 700 ljudi… (foto)

U Beogradu se to desilo, zar ste sumnjali?

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 14.02… 09.26… SCENE ZA LUDILO KORONA ŽURKE NA TAŠU: Čak, 40 min praznili klub, zatekle više od 700 ljudi… (foto)

Komunalna milicija, tokom kontrole ugostiteljskih objekata u Beogradu, u jednom klubu u kod Tašmajdana zatekla je više od 700 gostiju nakon završetka radnog vremena, prenose mediji. 

Milicija je naložila da momentalno prestane rad ovog ugostiteljskog objekta.

“To je klub u koji se ulazi iz Aberdareve ulice. Komunalna policija je zatekla više od sedamsto ljudi koji su bili u ovom objektu posle 20 časova… Scene su to za neverovati…

Više od četrdeset minuta praznimo klub i još ne možemo da ga ispraznimo. Čekamo dolazak ostalih inspekcija koje će proveriti rad ovog ugostiteljskog objekta. Zatečena lica bit će sankcionisana po Zakonu o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti“, rekao je za beogradski “Blic” direktor Komunalne policije Ivan Divac.

Čitaj još:   Rasima držali kao roba: Počinje suđenje porodici iz džehenema...

U klubu u Aberdarevoj ulici ekipe Komunalne milicije zatekle su više od 700 ljudi, dok je ispred lokala 50 njih čekalo da uđe, izjavio je za “Tanjug “pomoćnik načelnika Komunalne milicije Ranko Šekularac.

Naveo je lokal u skladu sa propisima biti sankcionisan zbog prekoračenja radnog vremena i nepoštovanja epidemioloških mjera…

izvor Nova.rs

ANGELA Merkel i poruka EU: “Korona pasoš” vjerovatno prije ljeta… (foto i video)

Kancelarka Merkel je dodala da će Evropskoj komisiji biti potrebno Read more

Dnevni horoskop za 26. februar 2021. godine

Ovan pravi promjene, Bik ima dobar dan, Blizanci napreduju, Rak Read more