IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Ćiro poručio Hrvatima: Vakcinisao sam se u Srbiji, već LIČIM NA PUTINA… (foto i video)

“Da sam išao preko reda u Zagrebu, sad bi mi ti je**o mater!” kaže za sedmu silu Ćiro Blažević…

BEOGRAD: Regija, Sport, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak,15.02.2021…21. 32… Ćiro poručio Hrvatima: Vakcinisao sam se u Srbiji, već LIČIM NA PUTINA… (foto i video)

Miroslav Ćiro Blažević dao je hrvatskim medijima zanimljiv intervju u kom je ispričao iskustvo vakcinisanja protiv korona virusa.

Novinari portala “24 sata” su željeli da saznaju da li su istiniti navodi da se 86-godišnji Blažević vakcinisao preko reda u Zagrebu, a dobili su potpuno neočekivan odgovor:

– Nisam se ugurao preko reda, ne želim! Da jesam, sad bi mi ti je..o mater, kazao je Blažević i poručio da je vakcinu primio u Srbiji, i to rusku- Sputnik V.

Blažević je potom krenuo detaljno da priča o vakcini, usput se šaleći, i uz dosta karikiranja:

– Lijepo sam tamo otišao kad sam već mogao, i mogu ti reći, svakoga dana kad se pogledam u ogledalo, sve si više sličim na Putina! Raste ta lepa plava kosa, baš je divna, još samo da izvježbam njegov pogled, i to je to, šali se Blažević nakon što je u Srbiji prije desetak dana, kaže, eto dobio je rusku vakcinu.

Blažević će uskoro morati ponovo u našu zemlju na drugu dozu vakcine, gdje se ponovo našalio:

Čitaj još:   SAZNAJEMO: Policajci i crnogorski državljani uhapšeni, ispred splava...

– Ništa dvaput, ne idem više. Izvadili su mi tamo i krv da vide kako sam reagovao na vakcinu, valjda test na antitela. Čuj, kako sam reagovao – tako da svako malo i bradu moram podšišati, raste k’o u Draže…

Video: Ćiro Blažević – gostovanje na Arena sport

izvor Srbijadanas.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more