IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ČUDNO ALI MOŽDA NISTE ZNALI: Ovo je najopasniji grad u bivšoj Jugoslaviji… (foto)

DAKLE DA U originalnom članku navode da prema izvješću UN- ova ureda za droge i kriminal ima stopu ubojstva 2,6 na 100.000 stanovnika…

CELJE: Regija, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 15.02. 2021… 00.22…  ČUDNO ALI MOŽDA NISTE ZNALI: Ovo je najopasniji grad u bivšoj Jugoslaviji… (foto)

Celje je najopasniji grad na prostoru država bivše Jugoslavije, odnosno šesti grad po stopi ubojstava u cijeloj Europi.

Ako ste ikada čuli za Celje, vjerojatno vam je isto jako teško povjerovati u istinitost prethodne rečenice, no američka televizija Fox News je objavila listu najopasnijih gradova Europe, među koje je uvrstila i spomenuti.

U originalnom članku navode da prema izvješću UN-ova ureda za droge i kriminal Celje ima stopu ubojstva 2,6 na 100.000 stanovnika.

Riječ je podacima iz 2017. godine kada se, kako oni navode, u tom gradu dogodilo jedno ubojstvo, a kako u Celju živi 38.000 ljudi, dolazi se do tako visokog indeksa ubojstava.

Čitaj još:   DRAGIČEVIĆ I MEMIĆ PRIHVATILI POZIV MEKTIĆA: "Dolazimo na proteste, tražit ćemo ostavku Milana Tegeltije"!

Riječ je o jednoj veoma bizarnoj računici, no oni koji pročitaju taj članak i nikada nisu čuli za Celje ili Sloveniju zasigurno će se dva puta zapitati prije negoli odluče posjetiti taj kraj.

Inače, riječ je o gradu koji ima treći najveći BDP po glavi stanovnika među gradovima u Sloveniji, gdje je prosječna neto plaća veća od 1000 eura i u kojemu je jedan od najvećih problema kako pronaći dovoljno radnika za neke od silnih industrijskih pogona u tome mjestu, piše Jutarnji.hr...

izvor Jutarnji list.hr

SKANDAL: PONOVO FAŠISTIČKI GRAFITI U BERANAMA

Fašističke poruke i grafiti osvanuli su jutros na zidovima mjesnog Read more