IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JEZIVI STATUS MAJKE NA FB- u: “Ovo je čovjek za koga sumnjam da je SVOJIM RUKAMA zadavio mog sina Davida” (foto)

Suzana Radanović, majka ubijenog DAVIDA, otišla korak dalje i objavila ime i fotografiju osobe za koju sumnja da je ubica njenog sina…

BANJA LUKA: BiH, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak,15.02. 17.32… JEZIVI STATUS MAJKE NA FB-u: “Ovo je čovjek za kog sumnjam da je SVOJIM RUKAMA zadavio mog sina Davida” (foto)

Ubistvo Davida Dragičevića i dalje nije rasvijetljeno, a iza grupe “Pravda za Davida” su godine borbe, protesta, istraga i traženja istine o slučaju koji je uzdrmao cijelu zemlju.

Roditelji ubijenog mladića od samog početka tvrde da su Davidov nestanak i smrt umiješani pripradnici MUP-a RS-a, sada je Suzana Radanović, njegova majka, otišla korak dalje i objavila ime i fotografiju osobe za koju sumnja da je ubica njenog sina.

Čitaj još:   PODGORICA: MAFIJAŠKA LIKVIDACIJA, Ubijen Veselin Kalezić...

“Ovo je Dubravko Kremenović, trenutno inspektor u PS Obilićevo. O njemu neću puno pisati osim da “SUMNJAMO” da je LIČNO, SVOJIM RUKAMA, ZADAVIO/UDAVIO MOGA DAVIDA!!!!”, napisala je majka ubijenog Davida Dragičevića uz fotografiju koju je objavila na svom Facebook profilu.

Ovo je dubravko kremenovic, trenutno inspektor u PS Obilicevo.O njemu necu puno pisati osim da”SUMNJAMO” da je LICNO, SVOJIM RUKAMA, ZADAVIO/ UDAVIO MOGA DAVIDA !!!!

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more